“A fi OM este scopul nostru aici si el este inscris in fiecare celula, in suflet, in ADN.

Daca ne-am reamintit acest lucru si l-am imbratisat, toate celelalte aspecte ale elevarii noastre, gandurile pure, sentimentele innaripate, intentiile frumoase,  credintele potentatoare, valorile sanatoase, chemarile se vor aseza in linii de sens trezind fiinta de lumina, miruind-o, inaltand-o.

Nu cautati meniri speciale de salvatori, lideri, deschizatori de drumuri, trezitori. Omul indumnezeit este Una cu Totul. Elevarea incepe cu acceptarea acestui scop si continua cu asezarea noastra in verticala divina.

Odata aprins becul din varful pomului, toate celelalte lumini vin de la SINE, creeand in valsul lor, UNICITATEA.

Viata noastra a fost configurata intr-o retea energetica in care toate codurile de  acces poarta numele de OM.

Multe persoane stationeaza sau merg mai incet  intreband in stanga si in dreapta ce menire au sperand ca cineva sa le spuna: esti salvatorul umanitatii, esti printul luminii, esti Maestrul.

Nu cautati rolul, el se va activa de la SINE dupa ce va veti fi reamintit configuratia in care ati venit si in care e de dorit sa straluciti.

Mai mult decat atat in aceasta viata de bilant vom imbraca multe roluri pentru a ne aseza in SENSUL NOSTRU cel mai inalt acela de a fi OAMENI.

Si daca ati acceptat OMUL si l-ati imbratisat, toate triunghiurile schimbarii in care se scriu alinierile noastre se vor deschide, intregindu-ne.

Configuratia energetica numita OM este legata prin fire invizibile de alte configuratii de pe alte planete din alte universuri. Aceasta corespondenta foarte vie in aceste momente ne ajuta sa fim Impreuna-Unul si in divinul din noi, TOTUL.

Aliniati-va si veti simti cum intreg Universul respira in NOI, marturisind bucuria de a fi UNUL.”

Va invitam pe 11 11 2011 de la ora 19:15 la un atelier conectiv care va include: contemplatii in Templul Iubirii, povestea Marii Translatii, vom lucra in Triunghiurile Schimbarii, vom primi in structuri cele 7 energii ale acestei PORTI, vom emite in reteaua Cristalelor,  vom aduce in Tabloul Divin, informatii, ne vom ruga pentru Tara, Planeta, Univers, vom stabiliza frecventele Noului Pamant.

Inscrierile: events@serendipity-tea.ro – Str. Dumbrava Rosie nr.12, Bucuresti

Gratia sa fie cu Noi si Impreuna-Unul!