Frecventa Om cuprinde  frecventa Copil. Este intreaga, completa, armonioasa, doar prin manifestarea acesteia.

Frecventa copil este cea care te face sa razi cu pofta, sa renunti la conditionari, sa fii prezent cu toata fiinta in aceasta clipa, sa te arunci cu toata puterea inainte, sa privesti imaculat orice pata, sa plutesti convins ca a pluti e tot ce merita facut. Frecventa Copil aduce automat in zona si bucuria, detasarea, inocenta, suavul.

Atunci cand accesam aceasta frecventa, ne intelegem natura, de co-creatori, de extensie a Fiului, de miniaturi ale infinitului. Experienta-mi transformatoare de parinte mi-a deschis poarta catre minunea de a vedea crescand sub ochii mei Omul si de a putea relua si reactiva si in mine frecvente demult uitate, acum insa, pe o octava superioara de constienta, atingand atat frecventa de tata, cat si cea de copil.

1 iunie este o zi aleasa, la prima vedere, ca o conventie terestra. Dar sa nu uitam: „Asa cum este sus, asa este si jos” – totul urmeaza intentia divina, manifeste in tot ce este creat. Sa intelegem ca ziua mamei, ca si ziua copilului, sunt ocazii de sarbatoare a unor aspecte ale creatiei, prezente atat in concret, cat si in subtil.

Aceasta zi este o ocazie buna de a medita si a intelege ca atingerea obiectivului nostru spiritual este legata organic de aceasta frecventa, a copilariei: “Dacă nu veţi deveni asemenea copiilor, nu veţi intra în împărăţia cerurilor”.

Indiferent de varsta din aceasta clipa, activati si accesati aceasta energie fina si jucausa, a copilului interior, poate de prea mult timp uitata. Lasati-o sa va inunde interiorul, sa va faca sa zambiti fara niciun motiv rational, sa va patrunda toate structurile fiintei. Ajutati-va aducand in prezent cateva clipe de mare intensitate pastrate in memoria afectiva, cand erati micuti, liberi, cu toata magia vietii in fata voastra. Alegeti sa credeti ca sunteti si acum acel copil, cu aceeasi incredere de nezdruncinat ca totul este o poveste frumoasa, scrisa cu bucurie, mister, har. Intelegeti ca in aceasta clipa va uniti cu miliardele de constelatii de copii din intreaga creatie, un cor in marea orchestra divina, ce impreuna sunt Unul.

Slava tie, Dumnezeul nostru, ca ne daruiesti zilnic alternativa de a fi copii!