Aceasta meditatie activeaza semintele puritatii in toate campurile fiintei, curatand, purificand fiecare chakra, meridian, celula si constituie baza pentru activarea celorlalte flacari. Meditatia trebuie facuta timp de 9 zile consecutive, preferabil seara, inainte de culcare, sau dimineata, daca se doreste in acelasi timp crearea si mentinerea unui camp de protectie intreaga zi.

Inchideti usor ochii si relaxati-va urmarind ritmul usor al respiratiei. Cu fiecare expiratie indepartati toate tensiunile, grijile, gandurile care nu va dau pace. Lasati-va purtati de valurile calde de aer care va inunda corpul aducand pace, lumina, iubire in fiecare celula, in fiecare camp si corp…

Priviti in fata voastra cum, in departare, se contureaza treptat o sfera albastru electric. Sfera se apropie, este din ce in ce mai luminoasa, calda, stralucitoare. Priviti sfera si, cand va simtiti pregatiti, pasiti in interiorul sau. Respirati profund si permiteti energiei vibrante sa va invaluie. In fata voastra se inalta o coloana de foc  albastru ca cerul unei zile insorite de vara. Simtiti-i caldura, mangaierea calda… sunteti din nou copii, fara griji, fara probleme… copii gata sa imbratiseze intreaga lume in jocul lor. In jurul vostru apar unul cate unul ghizii vostri de lumina. Primiti imbratisarea lor plina de iubire. Fiecare va imbratiseaza, apoi se aseaza in cerc in jurul coloanei de foc  azuriu. Va invita sa veniti alaturi de ei. Pasiti inainte si asezati-va alaturi de ei. Coloana de foc  creste, isi mareste dimensiunile cuprinzandu-va treptat, iar in mijlocul ei puteti vedea cu usurinta silueta stralucitoare a unui inger.

Ingerul se apropie de voi si va atinge usor crestetul, intr-o binecuvantare plina de iubire. Simtiti cum din inima lui rasare a raza stralucitoare care patrunde in chakra inimii voastre, o mareste, o umple de lumina. Priviti lumina care va umple pieptul cum devine o coloana de foc albastru intens… se mareste, va cuprinde intreaga fiinta, unindu-se cu coloana de foc ce va inconjoara. Sunteti o coloana de foc pur, albastru intens. Permiteti flacarii sa va purifice, sa curete si sa vindece tot ceea ce nu apartine naturii voastre divine.

Cand ati terminat, absorbiti cu fiecare inspiratie coloana de foc in inima voastra. Priviti-o cum devine din ce in ce mai mica, pana cand ramane doar o sfera stralucitoare in centrul pieptului, apoi reveniti treptat la starea de veghe.

Pe parcursul zilei, amintiti-va sa priviti scanteia albastru – stralucitor din inima voastra. Simtiti prezenta ei stralucitoare, senina si cufundati-va in ea.

Flacara Puritatii poate fi activata oricand simtiti nevoia. Pentru a o activa, asezati mana dreapta pe piept si vizualizati cum scanteia albastra isi mareste dimensiunile, creste si va cuprinde in intregime.

Puteti folosi Flacara pentru curatari, purificari, in combinatie cu sisteme de lucru cu energia pentru a creste efectele terapiei, pentru a patrunde in dimensiuni superioare… Utilizarile Flacarii Puritatii sunt multiple. Activeaza haruri, daruri care va ajuta sa va indepliniti misiunea din aceasta viata si sa cresteti, mergand pe drumul vostru personal.

Pentru cei care au primit chemarea, aici o gasiti pe Cristiana,

0742033577,  antonescu.cristiana@gmail.com