Nu stiu daca v-ati asezat vreodata pe o canapea si v-ati lasat curgerii, desirand lana scrisului simplu, fata un scop anume, lasand cuvintele sa atinga fiecare colt interior si sa-l rotunjeasca pentru ca apoi lumina sa irumpa la Centru si o revarsare de bucurii sa va atinga Clipa.

Scrisul este un bun indrumator in teritoriile vindecarii dar si un real mastru pentru cei care intalnind-l in mai multe vieti vor sa urce cu el muntele interior, innoind fiecar palier al fiintarii.

Cand sufletul plange luati o coala de hartie si dati drumul lacrimii….eliberand tristetea, oful, furia. Puteti sa ardeti paginile sau sa le lasati acolo pentru un alt timp cand deja crescuti in voi …..soarele interior nu se va mai lasa atins de nor.

Nu dati si celorlalti aceste pagini conectandu-i si pe ei la buchetul de tipete. E posibil ca ei sa se insoteasca cu energia pe care tocmai ati descarcat-o si trenul lor interior sa deraieze.

Abia cand un sens mai inalt ca un fir de lumina insaileaza suferintele creeand un covor de intelesuri  pe care ceilalti pot pasi,  abia atunci e de dorit sa publicati. Fiti constienti de consecinte si mai ales atenti la esentele pe care le duceti in sufletele celorlalti.

Si daca sunteti doar tristi si ochii va sunt incarcati lasati penelul sa va rescrie chipul.

Scrisul ne spala sufletul intr-un fel minunat.

El este apa divina din fantana vindecarii, ne reface, ne hraneste, ne da puterea de a face valsul vietii.

Daca stati la pat si doar mainile le puteti folosi, in loc sa va pierdeti ambroziile interioare uitandu-va la televizor, luati un caietel si scrieti….Atingeti pagina cu blandete si iubire si curgeti….Vizualizati ca mana voastra este una cu mana divina. Rugati-va inainte sau spuneti o mantra si la sfarsit multumiti.

La inceput inconstientul si subconstientul emit scotand la suprafata, regrete, suparari, tipete apoi in vers divin transconstientul se dezvaluie arantandu-va prin nuclee de lumina, Calea.

E posibil sa gasiti doar trei cuvinte cheie si ele sa constituie triunghiul vindecator. Urmati-le…

Fantana scrisului in limpezimile ei isi devaluie…….diamantele.

Deasemenea daca sunteti sfasiata de o provocare curgeti trei seri cu lana scrisului si veti simti nu doar usurarea cat mai ales clarul, deschiderea, cerurile care sopotesc …

Scrisul racoreste, alina, rescrie partitura vietii noastre intr-un fel minunat. Cu ajutorul lui Contractele Spirituale se reinnoiesc, dezvelind in taina lui Acum si alte daruri…..