Marti-noaptea dupa o sesiune de scriere conectiva care a durat cateva ore am incercat spre dimineata sa ma odihnesc un pic. Eram insa plina de energie astfel ca am continuat sa fiu atenta la ecranele care brusc mi-au dezvaluit sensul unei povesti ce plutea demult in mine.

Obisnuiesc sa merg adesea la Casa cu Tei, Sarata Monteoru la niste prieteni care sunt gazde minunate, preoti-oameni  frumosi-traitori de sens. Marturisesc ca acest loc ne-a chemat si pentru ca nimic nu este intamplator din aproape in aproape, am descoperit Alunisul si triunghiurile interplanetare care se deschid in spatiul-poarta din apropiere,  punctul atemporal din spatele pensiunii Casa cu Tei si nu in ultimul rand Mormantul Familiei Monteoru.

Candva atrasa de castele si povesti romantioase obisnuiam sa petrec destul de mult timp in astfel de locuri in tara si peste granita apoi interesul meu s-a mutat catre spatii cu o anumita incarcatura energetica si spirituala astfel ca boierescul, conacele si fantomele nu m-au mai interesat.

Totusi triunghiul de lumina care s-a activat era format din mine, Irina gazda noastra de la Casa cu Tei si Familia Monteoru. Acest ultim punct al triunghiului palpaia si oprindu-ma in el cu privirea interioara, am vazut ca deasupra familiei M se afla o tesatura neagra care se extindea peste aproape toata statiunea. Explorand mandala energetica si numerologica a locului am vazut ca tinutul poarta cifra 5, a schimbarii si ca anul acesta e de dorit sa fie acordat la reteaua Noului Pamant. Contractul spiritual al tinutului prevedea aceasta deschidere de Sens in 2012 sub bagheta unor lucratori intru lumina.

Spatiul in Sine se tanguia de multa vreme….la ultima mea vizita cand i-a desenat Irinei geometria locului, am stiut, ca aceasta statiune are nevoie de un botez al luminii, o dezlegare si apoi o configurare.

Intorcandu-ma la familia Monteoru, nasii acestei statiuni, am intuit ca undeva candva o domnita indragostita de un june a trait o moarte brusca si deloc impacata a ramas in preajma locului zeci de ani, atasata, indurerata, suparata.

Deloc intamplator o fetita de 9 ani cu daruri speciale care ne insotea in ultima noastra vizita, a fotografiat printr-un geam interiorul mormantului si fantoma doamnei a aparut pe ecran.

Lucrarea care ne chema pe mine si pe Irina tinea atat de statiunea Sarata Monteoru cat si de eliberarea spiritului prins intre lumi. Se pare ca dupa mult timp, doamna a simtit in sfarsit nevoia sa se ridice insa avea nevoie de putin ajutor asa ca prin ghizii nostri, ne-a apelat.

Dupa cum povesteam si in alte articole, in triunghiurile schimbarii se pot face botezuri, dezlegari, configurari in noua retea.

Orice triunghi limitativ se poate transforma in triunghi trezitor translator in energia Unimii.

Interesant este acest lucru, odata eliberat spiritul si plasa de intuneric s-a transformat intr-o minge de lumina care radiaza in centrul statiunii desfacand pe raze, sensuri, intelegeri, bucurii.

Gratia sa fie cu voi si Impreuna-Unul!