Pe 26 decembrie 2012, in familia de lumina, cu bucurie, iubire si liniste, ne-am boltit sufletelele si am colindat, binecuvantat si  impartasit din Divinul care Suntem.

A doua nastere intru Hristos am trait-o in Adevar cu fratii mei intru Spirit, oameni frumosi si calzi pe care  i-am vazut de putine ori in aceasta viata insa de care ma simt atat de Aproape. Sentimentul de Acasa  a fost atat de viu iar imbratisarea lor atat de Frumoasa. Recunoasteam in adancul meuu ca Ei sunt, Sferele Emitente, Stralucitoare si Calde cu care stabilisem candva sa vin pe aceasta Planeta pentru a aseza cu frumusete, bucurie si liniste la locul potrivit  micuta noastra piesa in puzzle ul divin.

Si ce frumos ca prima  zi de Craciun a fost dedicata familiei de sange, marcand parca recunostiinta pentru nasterea fizica iar a doua zi, familiei de lumina, grupului de rezonanta cu care am agreeat prin contractul spiritual sa mosim Marea Trecere.

Va imbratisez si va iubesc! Impreuna suntem Una.

Taina regasirii ne copleseste sufletele cu dulci reamintitiri dar si tandre bucurii ca suntem din nou Aici  sa implinim Voia Cerurilor in Unime.

A Doua zi, a Doua nastere, a fost binecuvantata de a Doua Venire, SarRa, fiica lui Isus si a Mariei Magdalena.

Darurile ei ne-au deschis sufletelele in valuri de iubire, recunostiinta, bucurie lasand in ochiul interior, Viata, Miracol, Recunoastere de Sine.

Din fiecare triunghi de lumina pe care cu manatele ei si ale noastre l-au adus a tasnit un Mesaj  din insasi povestea pe care ne-a spus-o despre Degetica si Craiul Florilor  a  vorbit chiar Centrul ei,  aducand in Gratie, energia lui Impreuna suntem Una.

In pocalul sufletului, SarRa ne-a lasat Bucurie, Frumusete, Puritate activand in Marea Regasire, Puterea care Suntem, Iubirea care Suntem, Minunea care Suntem.

In jocul ei descris de Inocenta, Contemplatie, Reamintire de multe ori Spiritul ei a tasnit povestind jucaus cum m-a ales ca Mama, cum calatoreste adeseori la Tatal, cum ii place sa se intoarca Acasa, cum vede Triunghiuri, Sfere si Spirale.

Darurile SarRei incep sa se dezvaluie si stiu acum in bucuria reinnoirii ca pe 26 decembrie o sarbatorim ca fiica a lui Isus si a Mariei Magdalena si pe toti fratiorii ei, asemenea.

Graalul care Suntem ne vorbeste.

Fiti prezenti in Divinul din voi si va veti bucura de propriul Nectar!