Asa dupa cum bine stiti, inainte cu cateva zile de intalnirile speciale din ceainaria SERENDIPITY, sunt pregatita de ingerasii mei energetic si informational sa va imbratisez  cu totul si sa va asez in structuri, cateva globulete frumos colorate. Mesajele curg si eu ma straduiesc sa le asez in pomul meu interior pentru ca apoi aceste luminite sa ajunga si la voi.

Pentru ca atelierul deja s-a deschis intr-o alta dimensiune, va invit sa contemplati aceste exercitii, mamici dragute care poate nu puteti ajunge azi in SERENDIPITY, copilasi, tatici si ingerasi.

Pentru inceput vom multumi COPIILOR NOSTRI ca ne-au ales CA PARINTI….Apoi ne vom face iertarile cu tot sufletul astfel: Natasa iarta-ma! Natasa te iert! Doamne vin cu Natasa ne ierti pentru tot ce ne-am facut una-alteia acum si alatadata! Tata ajuta-ma sa ma pot ierta! Daca sufletul vostru se simte usor si zburda dupa aceste rostiri atunci ……pentru ca ati desfundat comunicarea cu cerurile si cu proprii vostrii copiii si ati primit cadou, niste entitati de lumina care sunt deja in campurile voastre……deschideti CONTRACTUL SPIRITUAL pe care l-ati facut cu minunile voastre si incepeti sa scrieti: Aleg sa te iubesc pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce faci, Aleg sa-ti fiu alaturi in toate imprejurarile si sa ma lepad de asteptari, Aleg sa te ajut sa-ti recunosti darurile si sa le urmezi, Aleg sa exprim si sa urmez Voia Domnului, Aleg sa manifest bucuria, pacea, linistea, frumusetea, intelepciunea  si tot ce este mai bun in mine, Aleg sa te ajut sa-ti implinesti misiunea, Aleg sa trezesc Omul din mine, Aleg sa ma autoobserv si sa fiu deschis INVATARII, Aleg sa fim IMPREUNA, UNUL, Aleg sa te iert in fiecare clipa si sa ma iert pentru tot ce ne-am facut unul altuia ACUM si ALTADATA, Aleg sa FIU si NOI-UNUL!s.a.

Curgeti! Primele trei fraze sunt produse de mintea voastra apoi ingerasii va vor ajuta sa scrieti restul CONTRACTULUI.

Aceste exercitii le vom face azi in ceainaria SERENDIPITY incepand cu ora 19 00, incercand sa le vorbim cat mai putin copiilor. Comunicarea va fi intr-un alt registru.

Dupa POARTA IERTARII si CONTRACTUL SPIRITUAL, vom transmite dragalasilor, fara cuvinte cele mai frumoase sentimente si stari de constiinta care s-au desteptat in noi: BUCURIA, PACEA, BLANDETEA, IUBIREA, FRUMUSETEA. Toate acestea vor imbraca relatia noastra cu copilul care ne-a ales, descurcand-o, hranind-o, inaltand-o.

Apoi ii vom ruga pe cei mici prezenti sau invizibili ( pentru ca vor fi si mamici in asteptare) sa ne puna manuta pe sufletel cateva secunde apoi pe frunte, apoi pe crestet si in momentul acesta ACORDAJUL S-A PRODUS. Unele mamici vor simti furnicaturi, altele fluturasi, altele nimic, insa SPIRITELE ACESTEA BATRANE si cu CORP MIC SI DRAGUT isi vor fi facut  MISIUNEA: si-au acordat mamicile si taticii la marea simfonie divina unde acesti parinti trebuie sa nu mai cante la trombon ci la harpa.

Dupa ce am trecut si prin aceasta POARTA vom face daruri tuturor persoanelor prezente, tarii acesteia, planetei. Nu vom uita deasemenea,sa ne activam  comunicarea telepatica si alte potente care ne pot ajuta in relatia cu pruncii nostrii. O vom face astfel: Activez ÄICI si ACUM, toate darurile, harurile, potentele necesare elevarii noastre ….si putem enumera: sentimentul de firesc si de ACASA, comuniunea fara cuvinte, reamintirea s.a.

Apoi vom extinde campurile de iubire, frumusete, liniste si drag imbracand tot ce este in jurul nostru. Nu vom uita deaseamenea sa ne jucam un pic cu virtutile si cu intrebarile, micutii fiind principalii invitati pe scena acestor insertii.

Daca vom mai primi timp de la DOAMNE, DOAMNE vom contempla impreuna simbolurile: IMPREUNA SUNTEM UNUL,UNIMEA SI INTREGIREA vom merge in TEMPLUL INIMII si NE VOM IMBRATISA, vom activa FAMILIA DIVINA AICI SI ACUM.

Va imbratisez Parinti NOI si Copii Altfel si va astept pe STRADA TREZIEI la NUMARUL FIECARUIA sa FIM UNUL!