Simbolul iertarii este o cruce imbratisata de o spirala intr-o sfera. Reflectati…. Dezlegarea noastra activeaza Verticala divina si Spirala inaltarii in Sfera care suntem.

Schimbarile apar in triunghiuri, transformand limitele in minuni, daruri, bucurii.

Florile iubirii le gasiti in fiecare chakra ca niste desfaceri de SENS reveland prin geometriile pe care le imbraca, Puterea care Suntem in Sfant Numele Tau.

Nu exista schimbare fara iubire si iertare si nici iertare fara iubire si schimbare si nici iubire fara schimbare si iertare.

Luati schimbarea si desenati atatea triunghiuri cat simtiti ca sunt necesare pentru a dezlega problema in care va zbateti. Ex: Rabdare-Schimbare-Imbratisare, Schimbare-Leadership-Rezolvare de probleme sau Conectie-Schimbare-Asezare.

Desenati schimbarea, iubirea, iertarea asa cum le simtiti.

Activati  aceasta poarta-triunghi in reteaua Noii Romanii si in reteaua Noului Pamant.

Lasati daruri de iubire in curtea familiilor pe care le cunoasteti a cuplurilor care pasesc in Taina Unimii.

Deschideti triunghiurile schimbarii oriunde ati fi.

Iertati-va si dezlegati-va in fiecare seara urmand acesti 5 pasi, Sfanta Treime iarta-ma si dezleaga-ma, X iarta-ma, X te iert, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Sunt una cu Iertarea

Puneti pe suflet simbolurile descrise la inceputul articolului la care adaugati harth, zonar, halu, ma yur ma s.a. activand in acest fel florile iubirii, triunghiurile schimbarii si crucea iertarii

Acceptati ceeea ce ESTE, cum ESTE. Astfel se refac de la SINE geometriile sufletului.

Imbratisati tot ceea ce primiti, chiar si un pumn. Prin gestul dvs, transformati lovitura in iubire de SENS.

Deschideti templele Iubirii, Iertarii, Schimbarii si pasiti in ele in meditatie, contemplatie, somn, in timpul scrisului conectiv sau al pelerinajelor initiatice.

Stati in preajma copiilor. Ei va acordeaza la Iubire, Schimbare, Iertare.

Oferiti-va pe zi un minut de reflectie in acest Triunghi de Lumina.

Cand ati observat ca nu ati folosit corect cheile schimbarii, retrageti-va un pic, iertati-va si dezlegati-va, reveniti in centrul vostru si apoi deschideti una din portile Iubirii.

Aduceti Prezenta in ceea ce Faceti.

Mangaiati totul cu ochii sufletului punand in fiecare clipire, iubire.

Extindeti campul iubirii peste organizatia in care va aflati, peste oras, tara, planeta, univers.

Calatoriti cu acest triunghi pe alte planete si in alte universuri in somn sau in meditatie.

Observati cu atentie buruienile care nu vor sa plece din gradina interioara. Chemati acele credintele trezitoare care pot uda teritoriile sufletului si pot tranforma vechiul care se agata in forta, bucurie, sens

Puneti pe suflet programe de iubire, iertare, schimbare. Ex, Ma iubesc pentru ceea ce sunt, Aleg sa fiu Una cu Schimbarea, Iubirea, Iertarea, Sunt Iubire, Sunt Iertare.

Oferiti celorlalti din feliile voastre de intelepciune asa cum ele au aterizat poate dupa multe lupte in triunghiul descris de iubire-iertare-schimbare.

Urcati pe Muntele Schimbarii deschizand vise, intuitii, revelatii, ateliere, initieri cu puritatea-uimirea-bucuria unui Copil.

 Iertarea vine prin Tata, Iubirea prin Mama, Schimbarea vine prin Fiu activand Treimea care Suntem in Sfant Numele Tau. Deschideti trialogul si veti uni a sti cu a face si a fi.