Construiti un triunghi pe care sa il daruiti Ramaniei in bucuria acestor vremuri

Asezati-l in centrul tarii, pe granitele energetice precum si de jur imprejurul zonelor care va bucura sufletul

Intrati in Templul Unimii si negociati energetic pentru Ramania. Cereti tot ceea ce este relevant pentru cresterea ei pe toate planurile. Fiti atenti la renuntarile care vi se vor aseza in suflet

Desenati unul sau mai multe triunghiuri care sa descrie darurile ei de Altadata, dintru Inceput, din Acum. Construiti cu ele o configuratie armonioasa pe care sa o asezati in Contractul ei Spiritual.

In triunghiurile descrise de sfintii parinti Cleopa-Arsenie Boca-Parintele Argatu, cereti ca aceasta tara sa fie dezlegata de toate legaturile, facaturile, greselile si pacatele facute de noi acum si altadata. Repetati dezlegarile in mai multe triunghiuri: Mama divina-Tatal-Fiul, Sf Apostol Andrei-Sf Parascheva-Sf Teodora de la Sihla, Sf Grigore Decapolitu-Sf Dimitrie-Sf Antonie de la Iezer etc. Lucrati in cel putin trei triunghiri energetice.

Construiti apoi un triunghi in care daruriile, harurile, potentele acestei tari sa infloreasca.

Ex: Recunoastere de Sine-Frumusete-Putere. Intrati in spatiul descris si spuneti Recunosc Abundenta care Esti, Bucuria care Esti, Iubirea care Esti, Integritatea care esti etc

In triunghiul descris de Raza Alba-Muntele Sacru-Bratara de Cristale, alegeti un munte din Ramania si activati cu Raza Alba puterea acestei tari.

In Poarta Sfinxilor cereti indrumare pentru misiunea pe care o aveti in Ramania.

In triunghiul descris de Recunoastere de Sine-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit luati decizii cu Sinele Vostru Divin cautand sa respectati ordinea temelor din Contractele Voastre spirituale: Noul Pamant, Ramania, Noul Bucuresti si apoi temele individuale.

In Templul Unimii chemati familiile de lumina ex Zamolxieni-Ramanezi-Graalieni si marturisiti Impreuna suntem Unul.

In triunghiul descris de Imparatia este Aici, asezati ca punct emitent Ramania. Ce simtiti?

Activati Spirala Inaltarii in cel putin trei triunghiuri de lumina si asezati-le in centrul tarii, pe granitele tarii, in Noul Bucuresti.

Activati sfere de lumina in care puneti triunghiuri trezitoare pe care le daruiti guvernantilor, presedintentului, tuturor oamenilor politici.

Chemati pe granitele energetice ale tarii, toate civilizatiile care ne ajuta in acest moment sa translatam, toate familiile de lumina, toti ghizii nostri si rugati-i sa ne indrume in Marea Trecere. Ce triunghiuri de lumina mai avem de activat pentru ca Ramania sa straluceasca ca Intru Inceput?

In triunghiul descris de Iubire-Schimbare-Iertare dezlegati cunoasterea, puterea darurile Dintru Inceput, de Altadata, din Acum ale Ramaniei.

Activati triunghiul descris de Lemuria-Atlantida-Pangeea. Dezlegati varfurile de intelegere pe care le-ati atins acolo si ancorati-le in reteaua Ramaniei.

Creati propriile triunghiuri din energiile la care ati fost conectati Acum sau Altadata: ex Sf Graal-Sfera Initiala-Noul Pamant, Preotia lui Zamolxe-Sfinxul si Energiile Kogayonului-Templul lui Unu, Intregire-Unime-Impreuna suntem Unul, Cavalerii Luminii-Fii Domnului-Constiinta christica si ancorati-le in reteaua Ramaniei.

Intrati in reteaua Piramidelor si desarhivati inforamtii legate de tara noastra, Noul Bucuresti, Noul Pamant.

Intrati in reteau Muntilor Sacri si cereti ajutorul pentru ca Contractul dintru Inceput al Tarii Noastre sa devina realitate.

Intrati in reteaua de cristale si lasati cel mai frumos program sau cea mai frumoasa rugaciune pentru tara noastra.

Vorbiti cu Soarele si faceti transplanturi benefice pentru Ramania.

In triunghiul descris de Zamolxe-Melchisedec-Ramana curatati, dezlegati, botezati, initiati, activati energia numita Fii Domnului.

Marturisiti tot ce este mai frumos, mai puternic si mai relevant pentru cresterea ei in Contractul ei Spiritual.

Activati Braul Maicii Domnului in Noul Bucuresti, Ramania, Noul Pamant.

Manifestati recunostinta pentru tara noastra, multumiti pentru ceea ce sunteti si ESTE.

Afirmati prezenta Eu Sunt in toate triunghiurile trezitoare si translatoare in care ati lucrat pana acum.