Luati o problema, dilema, of si asezati-o in mijlocul triunghiului descris de Cunoastere-Putere-Eu Sunt. Rugati toate entitatile de lumina care trebuie vor si pot sa va activeze, cunoasterea, puterea, darurile, dintru Inceput, de Altadata din Acum atat cat ingaduie Creatorul spre binele vostru suprem. In fiecare seara deschideti acest triunghi de lumina si  puneti problema in mijloc. Lasati Cerurile sa lucreze. Pe calea Intuitiei vor veni si raspunsurile.

 Desenati pe covor acest triunghi si intrati in centrul lui. Spuneti… Activez Cunoasterea, Puterea, Darurile dintru Inceput, de Altadata, din Acum atat cat ingaduie Creatorul spre Binele Nostru Suprem.

 Inaintea inaintea fiecarei negocieri, spuneti: Cu Voia ta dintru Inceput, activez aici si acum Maestrul-Preotul-Liderul.

 Puneti urmatorul program pe suflet sau altul asemanator care simtiti ca va trezeste potentele: Aleg sa fiu tot ce pot sa fiu

 In initieri, bai de Sens, ateliere conective, activati Trialogul. Meditati apoi asupra insight-urilor primite.

 Deschideti scoala intitulata Triunghiurile Schimbarii cu urmatoarele cuvinte: Deschid aici si acum templul Triunghiurile Schimbarii. Cer ghizilor mele sa ma initieze in tainele acestui triunghi de lumina: Cunoastere-Putere-Eu Sunt

Purtati in suflet intrebarea, Cine sunt?

Cautati rostul, sensul, perla fiecarei experiente. Cand ati gasit-o triunghiul s-a activat.

Pentru a activa acest triunghi, lucrati inainte cu florile iubirii, rabadarii, bucuriei.

Asezati intre voi si interlocutori, acest triunghi. Invitati-l sa va fie Calauza si sa va deschida drumurile.

Inainte sa deschideti o carte, activati Triunghiul. Veti vedea mai lesne ceea ce este important pentru elevarea dvs.

Daca plecati intr-un pelerinaj initiatic, activati acestTriunghiul de LUMINA. Veti primi revelatii, insigh-uri, raspunsuri transformatoare.

Aprindeti lumanari in acest triunghi si consacrati-le.

Daca mergeti la un seminar, activati acest TRIUNGHI.

Construiti o mica poezie in rime care sa includa aspectele acestui TRIUNGHI.Repetati-o atunci cand simtiti ca nu mai sunteti conectat, ca nu mai aveti insight-uri, ca nu mai stiti.

Desenati pe orizontala…verbe care tin de puterea pe care o manifestati si pe verticala cuvinte care tin de cunoasterea pe care o cascadati. In centrul Crucii, radiaza EU SUNT.

Ce alte triunghiuri ati vrea sa construiti pornind de la Cunoastere? Ex Cunoastere-Iubire-Intelepciune sau Cunoastere-Smerenie-Generozitate sau Cunoastere-Intelepciune-Creativitate etc. Dar pornind de la Putere? Putere-Bucurie-Avant sau Putere-Liniste-Elevare sau Putere-Caldura-Generozitate etc

Desenati o mandala care sa aibe in centru acest TRIUNGHI DE LUMINA.

Activati acest triunghi in centrul Ramaniei.

Meditati in acest Triunghi.

Activati noua triunghiuri de lumina de jur imprejurul tarii noastre.

Daruiti carti, muzica, cristale sau alte lucruri care tin de cunoastere si putere si care constituie merite de sine in BANCA DIVINA. Cu cat mai multe cu atat veti putea cere mai multe haruri, daruri, potente care sa va ajute in elevare.

In timpul contemplatiei din triunghi activati SPIRALA INALTARII.

Activati acest TRIUNGHI si in casele pe care le vizitati ca un dar de suflet.

Daca scrieti automat, pictati sau faceti bijuterii cu mana, meditati mai intai in acest triunghi si apoi curgeti.

Daca vizitati cetati getodace, rugati mosii si stramosii nostrii sa va activeze cunoasterea si puterea din acele vremuri pentru binele suprem al tuturor si al acestei tari

Daca vi se deschide poarta spre a consilia mamici in probleme legate de copiii lor sau altceva asemanator si va simtiti pregatiti, nu ezitati. Si astfel se inmulteste cunoasterea.

Descoperiti acele TRIUNGHIURI ale SCHIMBARII care v-au fost CALAUZE. Reluati firul vietii si veti descarca din aproape in aproape unitati de cunoastere, unitati de putere.

Multumiti fiecarui, ghid, om frumos, canal din viata dvs. In Templul Recunostiintei, acest triunghi straluceste.