Vorbind cu oamenii frumosi, cautatori de Sens, descoper de multe ori ca suferinta lor este generata de miscarile pe orizontala pe care le fac atasat, obsesiv, disperat. Vor un partener sau o casa sau un copil si se prind atat de mult de dorinta lor, incat nu mai traiesc bucuria de a fi. Opriti-va si contemplati. Minunea care sunteti se dezvaluie

Incepeti cu trialogul povestind Cerurilor, ceea ce va doare. Veti observa ca sufletul se reface, sfasirea dispare, apare zborul chiar daca partenerul sau job-ul inca nu au venit.

Chemati toate entitatile de lumina care trebuie vor si pot sa fie alaturi de voi in confesiunile pe care le faceti.  Fiti Una cu Iubirea, Una cu Iertarea, Una cu Schimbarea.

Activand triunghiurile de lumina vor aparea Sensuri care va vor elibera din inclestare, incrancenare, suparare.

Lucrand cu oamenii, observ ca de multe ori lucrarea lor este una exterioara. Ei citesc acatiste cu mintea topaind, se roaga fara a fi in centrul fiintei lor, vorbesc despre casatorie ca despre destinatia ultima, se chircesc cand amintesc de Dumnezeu, mentin o postura aplecata de parca ar purta toate greutatile lumii, aprind lumanari in triunghiuri fara a fi in unime, aleg sa ramana separati si astfel nefericiti.

Imbratisati Cerurile Interioare si in Rasaritul de Aripi veti simti Treimea care Sunteti.

Bucurati-va de Tot, simplu, firesc, cald.

Treziti Familia Divina din Voi si veti vedea ca suntem Toti o Familie.

Priviti cu ochi frumosi, Clipa.

In Cupa care se Dezvaluie sunt multe binecuvantari care vor vorbi abia atunci cand ne vom dezlega de asteptari, atasamente, pretentii.