In triunghiul descris de chakrele 4-11-18, iubire-energiile noii ere-intentie divina, SPIRALA MARII SCHIMBARI va revela si aseza in structuri o noua dimensiune a fiintarii: iubirea care uneste totul in Unul, iubirea care intregeste, iubirea care desavarseste.

Ingerii Iubirii, energiile noii ere si Gratia vor aduce in dansul celestian, reamintiri, imbratisari, atingeri de SENS. Permite-ti-va sa fiti PREZENTI si veti cunoaste si trai darurile acestei ecuatii.

Triunghiurile limitative dezvaluite de energiile acestei luni, sunt: neiubire de sine-neincredere in sine-neiertare, asteptari-tristete-neiertare, orgoliu-incapatanare-descentrare, neiubire-neintelegere-sfasiere, umilinta-suparare-neiubire, abandon-neiubire-neiertare, tradare-agresivitate-neiertare, nedreptate-supare-neiubire, respingere-neiubire-neiertare s.a.

Incercati sa imbracati intr-o culoare triunghiul care va da de furca, multumiti-i si rugati-l sa va spuna care este darul lui apoi fie ca ati primit fie ca nu ati primit un raspuns, imaginati peste el un triunghi auriu, alb, mov, argintiu care uneste exact acele aspecte pe care doriti sa le activati in voi, contemplati-l pana se va suprapune perfect peste cel sa zicem maroniu….apoi desenati in el o spirala aurie….Incercati apoi sa intrati in noul triunghi si  sa fiti una cu spirala,una cu triunghiul. Continuati meditatia si veti simti transformarea.

Lucrarea lumilor subtile din aceasta luna ne va ajuta sa ne vindecam, sa ne asezam si sa ne inaltam prin  CREDINTA, IUBIRE , IERTARE. Aceasta este INTENTIA DIVINA exprimata de chakra 18 de a deschide cu energiile noi, PORTILE IUBIRII.

Intrati in Templul Sufletului Vostru, imbratisa-ti-va si imbratisati tot ceea ce v-a fost dat ca experienta intru cunoastere si elevare , tot ceea ce aveti si poate inca nu stiti, tot ceea ce SUNTETI.

In triunghiul descris de ch 4-ch 11-ch 18 poate rabufni ura unor popoare sau a unor grupuri, se pot scutura anumite spatii de neiubire-ura-neiertare, insa cu toate acestea, simfonia va continua cu INTENTIA DIVINA CA DIRIJOR insa alti instrumentisti, altfel aranjati,un alt pian si o alta vioara, alt spatiu – intr-o magica, unica, desavarsita interpretare.

Pentru ca va aflati in teritoriile inimii-sufletului in aceasta luna si multe emotii se vor ridica din colbul uitatii sau negarii, incercati sa nu va mai identificati cu ele, multumiti-le si imbatisati-le si veti vedea cum vor deveni printese, zane sau ingeri.

SPIRALA MARII SCHIMBARI va  transforma parjolul neiertarii  si neiubirii in COMPASIUNE, DRAG, DARUIRE.

Primiti acest DAR si ramaneti cu el in CONTEMPLATIE.