Le multumesc tuturor fiintelor din viata mea care mi-au sifonat entuziasmele, m-au dezbracat de o imagine roz despre mine, mi-au mototolit toate lucrarile energetice, mi-au luat carjele si astfel am mers, mi-au zdrobit lumescul, fara sa stie mi-au limpezit fiinta.

 Fara ei, as fi duhnit a orgoliu, ratacire, nonsens.

 Va iubesc, oameni frumosi si va multumesc inca o data ca ati agreeat prin contractele voastre spirituale sa ma spalati de vechi, rutina, frici si sa ma ajutati sa cresc in marea bucurie a acestor vremuri.

 Cu acest exercitiu se va deschide atelierul din 12 aprilie ora 19 15 din SERENDIPITY astfel ca prin imbratisare vom reconfigura relatia noastra cu adevaratii maestrii.

 Nu e usor insa este cel mai important pas pentru a trece prin poarta descrisa de Recunostiinta-Daruri-Implinire.

 Cele mai frumoase potente ti le activeaza Dusmanii, pentru ca ei iti dezvaluie nelucratele si astfel ajungand acolo in gaura care pana atunci nu era vizibila,  poti completa tesatura cu unitati de sens.

 Dupa cum stiti probabil… rolul pe care il joc in grupul de companii pentru care lucrez este de coordonator schimbare si dezvoltare, el mi-a fost dat inca de la inceputul calatoriei mele profesional-spirituale si asa a  ramas. In timp am descoperit ca in triunghiul care descrie HR-ul unei companii sunt fiica alaturi de mama si tata iar in crucea care descrie o alta echipa sunt tot fiica. Aceasta descoperire m-a ajutat sa manifest recunostiinta fata de Hristosul launtric si sa vad in configuratia acestor ani, care este sensul meu pe harta acestor companii.

 Destul de mult timp n-am inteles de ce fostul meu manager, de alfel un om minunat, a plecat lasand locul unei persoane care ma rastignea pe la toate colturile, imbiband eventual cuiele, cu otrava cea mai puternica.

 Meditand am descoperit ca aveam nevoie de aceasta experienta ca ea m-a ajutat cel mai mult sa-mi activez Cunoasterea, Puterea, Darurile dintru Inceput, De Altadata, din Acum, ca ea este cea mai potrivita elevarii mele, in aceste clipe.

 Stiu ca nu intotdeauna ma simt confortabil cand implora capul meu, patronilor insa avand in vedere ca eu chiar i l-am luat candva, nu pot decat sa-i cer  iertare pentru ceeea ce am facut si sa-i multumesc simplu, ca este.

 Si am observat ca activand triunghiurile schimbarii in biroul in care ma aflu si in tot grupul de companii, multe neasezari ies la suprafata si se cer a fi limpezite, multe insight-uri apar, multe bucurii incep sa se miste intre noi, multe transformari isi gasesc locul.

 Din aproape in aproape ramane cine este chemat, creste cine e de dorit. Noua Retea nu mai sustine, ipocrizia, pupincurismul, versatilitatea, rigiditatea, autocratia.

 Va invit sa activati triunghiurile schimbarii acolo unde sunteti si veti descoperi ca marii dusmanii vor pleca sau se vor transforma in oameni frumosi, traitori de Sens.

 Si daca nu reusiti sa va reconfigurati biroul, casa, viata scrieti-ne pe www.frecventaom.ro si vom lucra impreuna in bucuria de a fi Unul!