Cand eram mica eram fascinata de felul in care se desfaceau bobocii. Ii urmaream ore intregi ca sa sa vad cum imi inunda ochiul, sufletul, totul. De fiecare data uimirea mea crestea in fata centrului florii si a petalelor care parca se deschideau in mii de sensuri.

Lucrand mai tarziu cu florile iubirii, bucuriei, cunoasterii am vazut cum se creeaza bolti de lumina intre ele si cum apar tasniri de sens la Centru care inunda aceste triunghiuri de lumina aducand mesaje intregitoare sau acordaje revelatoare si transformatoare.

Florile fizice vorbesc intre ele ca si florile nonfizice. Si cand apare comunicarea in Unime, multe flori de lumina bordeaza o misiune.

Daca va ganditi sa plecati in Egipt si aveti nevoie de indrumare construiti-va 3, 5, 7 triunghiuri de lumina, activati la centru florile recunoasterii de Sine si pastrati starea de Cupa.

Veti simti cum se creeaza bolti de lumina intre florile activate si cum incep rostirile divine sa va daltuiasca sufletul.

Nimic de la minte. Totul de la Sine.

De asemenea daca va anima o comunicare frumoasa cu partenerul vostru, bordati calea catre el cu flori ale recunoasterii in triunghiuri de lumina.

Ceea ce iubesc in lucrarile pe care le fac intre tari, planete, orase sunt aceste braie de flori care deschid portile animandu-ne sufletele. Atunci cand boltile de lumina se activeaza, multe sensuri se aseaza in sufletele noastre, conexiunile divine sunt frumoase iar iubirea este glasuitoare.

In toate triunghiurile trezitoare se activeaza florile de lumina si daca aveti o astfel de gradina interioara veti simti simplu, firesc, nefortat ca un Rai sunteti si Impreuna-Una.