Omul este o SFERA care are in centru o CRUCE formată din orizontala umană perfectibilă dedicată lui a face pentru a avea si verticala divina care il trezeste pe a fi. Unind Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau in Poarta Sufletului, se activează taramul  Eu Sunt. Aici este Centrul, de aici tăşneşte Transformarea.

Schimbarea este de fapt un acordaj, o optimizare, un import de sens. Dacă hrănim spirala evolutivă doar cu a demonstra, a căstiga, a avea, a arata atunci schimbarea poate fi blocată în teritoriile superioare pentru o vreme. Dacă acest exces devine normalitate, energia schimbării neputându-se propaga va genera disfuncţii, oprelişti, suferinţă pe un palier sau mai multe. Odată eliberat blocajul, schimbarea va inunda toate teritoriile vieţii aducând sincronicităţi, aşezări, conexiuni pline de SENS.

Schimbarea este izvorul divin care ne hrăneste şi care ne aliniază la MARELE NOSTRU ROST: suntem OAMENI, fii ai lui DUMNEZEU şi Împreună – Una. După cum observaţi acest triunghi trezitor-translator Om, Dumnezeu, Împreună – Una  configurat în reţeaua NOULUI PĂMÂNT, ne ajută să ne dezbrăcăm de masca, ateism şi egotisme în masura în care ne dorim această trecere de la VECHI la NOU.

Atunci când vreţi să vă schimbaţi şi nu reuşiti, cereţi ajutor de la CENTRU. Vizualizaţi apoi spirala  MARII SCHIMBĂRII cum imbraca CRUCEA CARE SUNTEM. Menţineţi imaginea câteva secunde în fiecare seara şi veţi primi îndrumare şi sprijin pentru schimbarea dorită. Nu uitaţi că există îngerii ai schimbării care pot transforma o intenţie boltitoare în  realitate înalţătoare.

Deasemenea făcând semnul crucii, unind cerul şi pământul în sfânt numele tău, deschideti teritoriile Schimbarii. Aici este CENTRUL în POARTA SUFLETULUI TĂMĂDUIT, AŞEZAT, ÎNTREGIT.

Vizualizati o cruce pe care se afla o spirala in interiorul unei sfere. Contemplati acest simbol. Ce simtiti?