In timpul unei initieri pe care o daruiam unei persoane foarte dragi, am primit cateva coduri de acces pe NOUL PAMANT. Cuvinte si expresii care erau prea folosite sau batjocorite sau uitate simteam cum se intorc Acasa insotite de energii intregitoare ; Impreuna, Unul, Eu sunt cel ce sunt, Bucurie, Iubire, Armonie, Adevar, Daruire, Inaltare, Sfera Initiala, Sfantul Graal.
Despre toate acestea am scris coordonata fiind de entitati de lumina care se ocupa de FrecventaOm si care incearca prin intermediul meu dar si a altor canale sa ne ajute pe noi-toti sa translatam fara suferinta Impreuna cu planeta, Aici si Acum. Desi ma simteam acordata la sensul acestor cuvinte in timpul intalnirii cu cerurile am vazut si simtit cum mainile imi sunt luate si alt ritual decat cel stiut am descris unind pentru prima data toti centrii energetici in UNUL apoi ghidata de invizibil am activat codurile de inaltare si translare pe NOUL PAMANT, lucru pe care nu il mai facusem si pe care mintea mea sigur nu-l stia.

E o minune sa alegem sa fim in centru nostru conectati si binecuvantati de lumile subtile.

Dupa acordaj, am mers si am savurat un ceai si in frumusetea curgerii am inteles ca structurile mele au primit noi informatii si energii pe care le-am daruit mai departe unei fiinte pregatite sa translateze. Bucuria innoirii a fost mare si cred sincer ca toti avem in fiecare clipa parte de o initiere insa mintea si/sau neincrederea ne-o reteaza, lasandu-ne mai saraci rational insa infiniti sufleteste si spiritual.
Bine ati revenit Acasa !
Camelia Radu