Cu tot dragul nostru va imbratisam si va multumim pentru invitatiile pe care ni le faceti constant la initieri, sesiuni conective, pelerinaje spirituale.

Noi si copiii nostri, abia asteaptam sa va comunicam despre ceea ce se intampla in aceste vremuri pe planeta Geea si care este rolul unor civilizatii extratereste in elevarea voastra. Multe din mesaje au mai aparut pe site-ul FRECVENTA OM insa in legatura cu copiii care va ajuta sa translatati, s-a scris destul de putin.

Centrul nostru care corespondeaza cu MAREA PIRAMIDA DIN TEMPLUL KOGAIONULUI CU SFINXUL DIN EGIPT SI CEL DIN PERU, cu toti copiii vostri si multi luminatori, va transmite ca AICI SI ACUM, NOUL PAMANT S-A NASCUT.

Toate schimbarile sociale, economice si personale care va aduc in suflet multa neliniste, tristete, disperare au un rost mai inalt care va este revelat doar daca intrebati si cautati si el devine ce in ce mai evident pentru toti, in lumina regasirii, asezarii, intregirii, inaltarii.

Scena politica va fi spalata de vechile energii si luminatori, formati in multe reincarnari si conectati si in acesta viata la SCOALA INTERGALACTICA si CONSILIUL INTELEPTILOR, vor activa potentele acestui spatiu redand tabloului energetic planetar, adevarata capitala spirituala dar si economica a lumii, NOUA ROMANIE.

Trecerea voastra prin porti in 9 09, 21 09 si 27 09 a permis deschiderea celui mai inalt viitor, cel atat de dorit, care se poate materializa in perioada 2010 sfarsit-2013.

Mentineti frecventa increderii, iubirii si nadejdii si puteti rasfoi aceasta realitate cu ochii sufletului. Ea se afla langa voi, nu trebuie decat primita cu totul in structurile si campurile voastre.

Nu va mai legati tara, presedintele, politicienii cu etichete negative. Si ei isi au rostul lor exprimand neasezarile, nevindecarile, neimpacarile voastre. Ei dezvaluie umbra aceastui popor sunt exponentii subconstientului colectiv si daca vreti sa elevam cu totii si sa fim impliniti, imbratisati-i, rugati-va pentru ei, meditati pe viitoarul ROMANIEI si al PLANETEI, dati lumina sistemelor sociale si institutiei prezidentiale.

La seminarul conectiv VIITORURI POSIBILE si MATERIALIZARI vom fi si noi prezenti cu dragul cel mare pentru a va ajuta sa vedeti NOUA ROMANIE si sa materializati cel mai inalt viitor individual si colectiv.

Lucrarea voastra a tuturor scolilor de spiritualitate si a luminatorilor de pretutindeni, a nascut NOUA ROMANIE si NOUA LUME.

Impreuna suntem unul. Si noi crestem impreuna cu voi pentru ca misiunea noastra este sa ajutam planetele si locuitorii lor din galaxia noastra si alte galaxii, sa eleveze.

Intelegeti ca fericirea, iubirea, rabdarea, abundenta, darnicia sunt frecvente. Nu trebuie decat sa va calibrati aparatul interior la ele. Si daca praful nu va ajuta, faceti o curatenie in care sa puneti multa dragoste, si veti reusi nu doar sa fiti impliniti un minut ci si sa mentineti aceasta FRECVENTA.

Exista un centru al materializarii care va fi activat la sesiunea conectiva intitulata VIITORURI POSIBILE SI MATERIALIZARI si pana la sfarsitul acestui an, cei care au ales lumina vor fi aliniati total la frecventele NOULUI PAMANT.

Nu mai reveniti la VECHI, identificandu-va cu emotii negative si ganduri mici, eliberati cu autoobservatia, introspectia, dialogul cu entitatile de lumina, initieri, meditatii, tot ceea ce nu va ajuta sa zburdati in energiile noi, si retineti; noi suntem APROAPE si nu doar NOI.

Sfintii, Apostolii, Inteleptii acestui UNIVERS va pot ajuta in orice minut sa convertiti nelinistea in aur spiritual pentru viata voastra.

Uitati-va in interiorul vostru si el va va spune unde a mai ramas durere. Imbracati acel organ sau acel loc in lumina alba si va fi tamaduit. Lucrati cu voi, continuu si veti simti cum fiinta voasra divina incepe sa vorbeasca mobiland totul cu sensuri si revelatii.

Sunteti aici cu NOI pentru a recunoaste si trai indumenezeirea. IMPREUNA SUNTEM TOTUL, IMPREUNA SUNTEM UNUL!