Noii copiii exprima prin necomunicare sau agitatie sau lentoare, triunghiuri limitative care stau de multa vreme in noi, oprind salturile evolutive.

Asezati lectia pe care o reflecta micutul intr-un triunghi si faceti-va mai intai iertarile fata ea astfel Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am fata de comunicare apoi multumiti pentru aceasta deschidere de sens apoi reflectati Care este darul fiului?dar al mamei? dar al tatalui?Lasati sa vina catre voi raspunsurile prin intermediul visului, intuitiei, coincidentelor. Mentineti linistea, increderea, iubirea.

Nu contest rolul psihiatrului sau al oricarui medic insa retineti ca orice boala este o indepartare de la Marele Sens, o iesire din matca divina, o fuga de Centru.

Noii copiii vin cu multe daruri suflesti si spirituale impachetate in ADHD, Autism s.a.

Despachetati minunea care sunteti, cu iertari, recunostinta, drag si veti simti cum  fiecare aspect al triunghiului infloreste in Impreuna-Unul.

Poate ca nu v-ati pus inca intrebarea de ce lumanarele mici au forme circulare si un centru din care se aprinde flacara? De ce aceste jertfe descriu simbolul Impreuna suntem Unul? De ce sunt ele purtatorii nostri de cuvant in triunghiuri de lumina? De ce Omul este ajutat sa se mute in Centrul lui afirmand si prin intermediul lor Treimea care Suntem?

Odata dezlegat nodul in triunghiul descris de mama, tata, fiu, triunghiul radiaza si fiecare aspect al sau in Impreuna-Unul isi reveleaza Chipul de Lumina.

Am vazut triunghiuri care s-au desfacut in flori, cercuri, geometrii armonioase emanand regasire, sens, bucurie. Aceste mandale pline de semnificatii ne arata ca in minunea care suntem, orice incercare isi are Rostul Ei in Elevarea Noastra.

Odata cu activarea Spiralei Inaltarii, Sfera care Suntem va dansa urmand Glasul Cerurilor in Sfant Numele Tau.