11 11 2011 prin venirea celor 11 energii pe planeta noastra, ne ajuta sa scoatem din priza falsele autoritati: bla bla ul invaluitor si lipsit de consistenta, versatilitatea unduitoare si fosnitoare, ambitiile fara fundament, egotismul, sindromul eu le stiu pe toate, prefacatoria, pripeala imbracata in stiu eu, subtirimea mascata de cateva pile, manipularea s.a.

 Scena noastra interioara si a celorlalti este imbracata in REVELATII. Nu stiu cum va veti simti sa-i vedeti pe managerii si colegii vostri  care tot drumul si-au dichisit sufletul cu piticisme ca brusc nu se mai pot ascunde. Tot ce e fals, negru, murdar, subtire iese la suprafata, dezvaluid ESENTA:

 Sunt pasionata de OM astfel ca ma scufund adeseori in mici vartejuri ca sa-l descoper, sa-l  spal, sa-l rotunjesc.

 Pentru cei care au nevoie de roluri, ma ocup de schimbare si dezvoltare intr-un grup de companii astfel ca bucuria de a ma slefui si de contribui la modelarea celorlalti este una reala, continua, coplesitoare.

 Ieri aflata ca observator intr-un CENTRU de EVALUARE am putut sa traiesc inca o data MINUNEA CARE SUNTEM: 6 participanti au fost incantati sa-si cascadeze talentele, inzestrarile, competentele, 4 insa infricosati de daca si cu parca au construit o intriga aproape perfecta si au sabotat cat au putut ei managerul si evaluarea.

 Am chemat toate entittaile de lumina care tebuie vor si pot sa fie prezente la acest eveniment, am deschis culoarul de lumina, n-am mai mancat, am fost prezenta si in unime urmarind sa nu ma abat de la firul divin si lucrurile au decurs astfel: dupa ce HR-ul s-a lasat corup de cateva vorbe spuse de un participant din 10 si zarva si-a atins apogeul, la sfarsitul zilei, punand la O MASA ROTUNDA TOATE PARTILE INCLUSIV FAMILIA DIVINA, tot zgomotul a disparut si agitatia s-a transformat in constructie, rezolvari de probleme, SENS.

 Daca aduceti in lumina, persoanele si zgomotul lor, falsele puteri se dezactiveaza.

 De multe ori e suficient sa extindeti IUBIREA, INTELEPCIUNEA, BUCURIA peste o situatie poate foarte complicata si apare DEZLEGAREA.

 Observand cu atentie povestea dupa ce ea s-a inchis in CERCUL INTELEGERII, am vazut cum vechii atractori palesc, fortele din reteaua veche nu mai au seva, lumina imbraca totul si pe scena apare dezbracat si infinit frumos, OMUL sau dezbracata si asa cum pare PERSOANA.

 Va invit sa va verificati garderoba interioara pentru a nu va trezi pe CREASTA SCHIMBARII, nepregatiti si infinit surprinsi.