„Incep prin a spune ca este un dar minunat. Eu l-am primit putin dupa varsta de 9 ani atunci cand am intalnit CERURILE in timpul unui atac violent dar binecuvantat in care cateva cuvinte slobozite din suflet, TATA daca tu existi, te rog ajuta-ma!,-m-au salvat. Aceasta rugaciune-poarta m-a ajutat sa inchid usa unei etape in care ma varsam in exteriorul meu deschizandu-mi fereastra catre CENTRUL meu, pe care nu-l auzisem pana atunci. La intrare m-a intampinat scrisul. Ma chema de oriunde daruind-mi in fuga pixului, 30 de poezii in 30 de minute sau chiar mai mult decat atat. Ieseam de pe spirala timpului traind in alte lumi. Romanele se scriau de la sine, articolele la fel, viitorul mi se aseza pe foaie, in scris toate pareau interconectate, lumea era atat de frumoasa si aripa divina parca atingea totul. De cate ori am ratacit, darul scrisului automat mi-a fost luat. Asa l-am pierdut de 3 ori iar ultima data a revenit la 30 de ani in timpul unei initieri care a avut loc in ziua si la ora la care m-am nascut. Si l-am imbratisat cu atata dragoste. Trei zile am scris in continuu si 6 luni in week-end-uri aproape nu mancam si nu dormeam, scotocind peste tot in univers cu ajutorul lui….”

Orice dar te scrie in vers divin, aliniindu-te la SURSA. Fiecarea om a primit unul sau mai multe daruri, haruri, potente. O simpla marturisire facuta unui suflet deschis sau pe o foaie de hartie poate contine cadourile pe care le-am primit de la ceruri. Sa fim sinceri si sa cerem ingerului nostru pazitor sa ne ajute.

Nu disperati cautand. Darurile sunt lunga noi insa nu pot fi vizibile daca nu iesim din noaptea confortului, rutinei, ignorantei, uitarii, orgoliului, indepartarii de centrul nostru.

Daca vrem sa fiintam, nu sa supravietuim, e de dorit sa ne gasim si sa ne urmam DARURILE. Ele stiu cel mai bine drumul catre ACASA.

Sa ploua anul acesta cu daruri!!!!