Oamenii, cuplurile, familiile, grupurile sunt configuratii energetice care comunica intre ele prin intermediul geometriei sacre.

De aceea este foarte important sa va intrebati. Ce am eu de invatat in triunghiul descris de mama, socrul si copilul meu?

Grupul in care ma aflu din ce figuri geometrice este format? Care este rostul meu aici?

Atunci cand transformati temele dintr-un triunghi karmic in daruri, haruri, potente se activeaza Sfera care Sunteti si intreaga retea in care activati va straluci in Impreuna-Unul.

Nu trebuie sa parasiti o retea pentru ca un triunghi format din oameni sau situatii va incomodeaza. E posibil sa intrati in acelasi triunghi dar intr-o alta retea.

Important este sa transformati orice provocare in aur pentru elevarea voastra si veti simti Puterea care Sunteti si rostul pe care il aveti in cuplu, familia de lumina, pe aceasta planeta, in Univers.

Triunghiurile Schimbarii va ajuta ca din reteaua in care va aflati sa comunicati cu alte retele, sa va activati corpul de lumina, sa radiati in Impreuna-Unul, sa Fiti.

Uneori configuratiile voastre nu se potrivesc cu ale altora. Nu judecati, nu comparati, nu deznadajduiti. Acceptati, imbratisati, iubiti si veti gasi triunghiul in care sa-i abordati optim pe cei cu care simtiti ca nu rezonati.

Pentru cei care nu pot privi Omul ca o retea sau o configuratie geometrica, ganditi-va ca trupul nostru este strabatut de meridiane energetice , ca in acupuntura, presopunctura si reflexoterapie sunt accesate peste 2000 de puncte, ca acesti centri comunica intre ei in figure geometrice, ca aceste chakre sunt nu doar pe corpul nostru fizic ci si dincolo de el si din aproape in aproape veti descoperi ca suntem o combinatie de butoni, o retea care comunica cu Totul prin geometria sacra.