Atunci cand va dati pe mana bisturiului sau a altor instrumente fara discernamant hranind doar ego-ul, o bucatica din sufletul vostru pleaca si odata cu ea insasi centrul frumusetii sufera.

Si daca operatiile continua, chipul se goleste de Sens, sufletul paraseste Casa si ceea ce ramane este un Desert trist, fara luminozitate, absent.

As vrea sa va uitati pe site-ul dedicat cele mai nereusite operatii estetice si veti intelege ca s-au pierdut prin acele interventii neconcordante cu legile divine si tainele, atat bani cat si suflet.

Incerc cumva sa va reamintesc ca inainte de intrupare atunci cand ne pregatim….cu ghizii alaturi animam cateva trupuri si il alegem pe cel mai potrivit pentru evolutia noastra. In functie de merite ne luam unitati de frumusete, bucurie, liniste pe care desigur le putem inmulti.

Ceea ce se dezvaluie in ochii sufletului este frumusetea radianta care mangaie exteriorul chiar si atunci cand ridurile s-au asezat pe chipul nostru ca o recunoastere a adancirilor, ca o ploaie de sens.

Nu mi pot imagina intelepciunea decat innobilata de dragalase rauri de intelegere.

Ce poate fi mai ireal decat un chip adolescent pe un trunchi de 80 de ani?

Intoarcerile acestea fortate sunt ca niste opriri de la bunul mers.

Pe langa faptul ca iti pierzi tortul interior, cel care da vlaga, zvac, putere vietii, pierzi conexiunea cu insasi cu Fluviul Divin care adapa totul.

Pe site-ul despre care v-am spus am intalnit doar cateva carcase nelocuite, biete forme golite care tipau, aripi frante.

Daca obsesia frumusetii se strecoara in interiorul vostru, nu o hraniti ci transformati o in rodiri ale interiorului vostru.

Atunci cand iti onorezi misiunea cu drag, iubire, pace insasi Universul Inflorit de elanul tau ti se va aseza pe chip, radiind catre Tot si Toate.

Taina frumusetii radiante inseamna recunoastere de Sine, bucurie si implinire in Impreuna-Una.

Ea nu este separata, nu se cultiva prin operatii estetice ci este vie si legata de multe intelesuri la care ajungem prin adancire.

Si daca ne scufundam e firesc ca chipul nostru sa exprime aceste patrunderi de Sens.

Iubiti tot ceea ce este, iertati, daruiti incredere si veti simti cum raul frumusetii curge prin voi, aducand clipei, Varfurile.

In valsul cu triunghiurile schimbarii, am vazut si am simtit cum unitatile de frumusete cresc, se inmultesc la centru, rodesc in bucuria recunoasterii de Sine.