Aceasta luna “ de incheietura” dezleaga in vers divin, darurile pe care le-am avut candva ca traitori de SENS pe aceste plaiuri. Comori spirituale se deschid in triunghiul descris de Preotia lui Zamolxe-Sfinxul si Energiile Kogayonului-Templul lui Unu, 3 acordaje care permit curajului, frumusetii, tineretii, intelepciunii, comuniunii, intregirii, unimii, sa se manifeste in OMUL CEL NOU.

Ramania, cu poarta aceasta activata, da glas unei noi lumi, unei noi capitale, un nou univers.

Zamolxe intra in Templul Muntelui Sacru pentru a a activa energiile lui UNU.

Incercati sa suprapuneti cele trei triunghiuri: chakra 5-chakra 12-chakra 19 cu Preotia lui Zamolxe-Sfinxul si Energiile Kogayonului-Templul lui Unu si Intregirea-Unimea-Impreuna suntem Unul si veti simti urmatoarele lucruri: Spiritul dac ne comunica in reteaua constiintei christice ca Energiile lui Unu sunt ACTIVE. Luna aceasta aduce pe scena politica a lumii, preotul-liderul conectiv-inteleptul, 3 energii care pot configura NOUA LUME.

Cristalele din pestera Ialomicioarei, de la Vartoapele, din Retezat ne transmit ca darurile pe care le-am avut candva se desfac si acest pachet de coduri fac ca vechiul dac sa invie si prin el NOI SENSURI.

SPIRALA MARII SCHIMBARI care se afla deasupra Romaniei confirma ca aceasta este POARTA PRINCIPALA a NOULUI UNIVERS. Simtiti energiile PORTII, bucurati-va, imbratisati Tara, Planeta, Viata.

In triunghiurile de lumina ale acestei tari, se dezleaga  ACUM, mari reserve de intelepciune, leadership, bucurie, comuniune, tinerete, intregire, unime pe care le-am manifestat candva dar pe care le-am ingropat in interese pitice, ganduri mici si multe atasamente.

Desteapta-te ramane, acum isi afla multele semnificatii!

Va invit maine pe 11 mai, in Serendipity la ora 19 15, la o felie de trezie in triunghiul descris de stramosii nostri.

Va recunosc, va iubesc, Impreuna suntem UNUL!