Sunt intrebata de multe ori: De ce nu ma pot bucura? Am case, masini, cariera insa sufletul meu nu zburda….

Raspunsul este chiar in intrebare….Ai ascultat chemarile sufletului?Ai facut acele lucrari de lumina pe care sincronicitatile, intuitiile, oamenii si tot interiorul tau acordat la Ceruri ti le-au aratat? Ai fost prezent in divinul din tine si ti-ai absolvit temele zilei?Ai impartasit cu ceilalti din darurile tale? Ai facut acele salturi de intelegere care dezvaluie Sfera care Esti?

Daca ti-ai urmat doar Dorintele si nu Dorurile nu te mira ca tipa in tine tristetea, golul, zadarnicia.

 Doar ascultand Cerurile Interioare te poti bolti. Doar alegand sa fii Una cu Zborul, cu Dragul, cu Linistea, cu Darul Clipei, cu Iubirea, cu Rabdarea, cu Deschiderea vei simti din aproape in aproape Bucuria.

Scoala vietii este compusa din Teme care se transforma in Daruri si apoi devin Salturi de Intelegere. Aceste Lectii  sunt aduse la suprafata de Emotii, Darurile sunt sustinute de Sentimente iar Salturile de Intelegere in plan spiritual devin Stari de Constiinta.

Bucuria de a fi este o stare de constiinta si ea apare doar  atunci cand ai convertit tema in aur spiritual.

Pentru noi toti la acest final de ciclu evolutiv ordinea temelor este aceasta: Planeta, Tara, Orasul in care traiesc, Ceilalti si la final Eu. Noi reprezentam pasul 5 din anul 5( daca adunati 2 plus 0 plus unu plus 2 veti obtine cifra 5).

Daca de trei ori pe zi faceti o rugaciune sau meditati sau doar imbratisati planeta, tara, orasul, pe ceilalti si la final pe voi veti culege in minunea inserarii FLORILE BUCURIEI.

Deasemenea va spuneam ca la fiecare trei nopti, treceti sau nu printr-o poarta de lumina. Acest salt  se face daca v-ati facut misiunea zilei adica lucrarile de lumina agreate prin Contractul Spiritual.

Cand sufletul va zburda seara acesta este semnul ca v-ati facut temele. Daca sufletul e trist meditati sau rugati-va pana cand simtiti cum razele interioare inunda Totul marturisindu-l pe Unul.

Aceste porti de lumina  sunt de fapt TRIUNGHIURI TREZITOARE in taina carora se desfac in voi, daruri, haruri, potente, recunoasteri care dezvaluie in Unime, Intregul care Sunteti.

Din aceste boltiri cu Cerurile, buchete de BUCURII coboara si SFERA care Sunteti straluceste.