Atunci cand te afli in trialog cu un suflet, Centrul tau vorbeste cu Centrul lui creendu-se bolti de lumina intre voi, asaltul Cerurilor fiind viu, fumos, complet.

Ceea ce iti semnealeaza ca nu este o vorbaraie intre masti sunt nucleele de lumina care radiaza, sunt pulsatile in timpul deschiderii de Sens. Starea de spirit este minunata iar corpul fizic vibreaza.

Inaintea acestui acordaj e de dorit sa faci o meditatie, o introspectie, o centrare. Viul clipei va fi pastorit de prezenta Eu Sunt care va straluci in cei doi Centri.

Daca ar fi sa descriu cu ochii sufletului un trialog el este format din raze de lumina care tasnesc din nuclee de lumina. Si se pot crea in functie de unitatile de Sens aduse bolti radiante, geometrii emitente care vor ramane pe bolta celor care au emis.

E de dorit ca in orice terapie sa fie accesat trialogul, ca o forma de limpezire a interiorului dar si de salt pe varful interior.

Deobicei lucrarile facute de psihologi acceseaza subconstientul insa nu pun in functiune transconstientul sau supraconstientul. Si cand stapanii nu sunt intrebati ce facem cu aceasta  provocare nici servitorii nu stiu cum sa o rezolve.

Pentru a activa Centrul pastrati linistea interioara, iubirea de tot si toate, bucuria de a fi.

De aici boltile de lumina pot fi creeate constient lasandu-va ghidati de Maestrul interior.