Aud de multe ori acest strigat si de fiecare data invit cuplurile sau Omul sa-si exploreze cu atentie temele familiei de lumina, legate de Univers, Planeta, Tara, Oras, Ceilalti si apoi temele individuale.

Si daca spiritele sunt tinere ne oprim la temele legate de Tara, Oras, Ceilalti, Ei daca spiritutele au varste medii sau sunt batrane le exploram si pe cele legate de Planeta, Univers.

Ati intrat in triunghiul descris de Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da. Ati rasfoit primele doua pagini cu atentie?

V-ati preocupat de chemari, onest, sincer, deschis sau ati bifat actiunile sau le-ati bagat sub pres?

Uitandu-ma in povestile pe care Universul mi le aduce pe harta, vad multe dorinte dar si multe chemari neonorate sau roluri spirituale neintelese si implicit neintegrate.

Unele mame sunt chemate sa se ocupa de copiii nostri nu neaparat de-ai lor, de cei in tipat care stau in leagane si care au nevoie de plapuma iubirii sau de cei care nu sunt intelesi si imbratisati de mamele fizice si care au nevoie de o mama spirituala, un adancitor, un acordor, un real modelator.

De multe ori mamele din Acum sunt tinute mai mult in Cuptorul Gratiei la copt de daruri pentru ca aterizarea si valsul cu noii copiii sa fie mai bland si mai rotund si pentru unii si pentru altii. Si daca credeti ca sunteti pregatita s-ar putea sa nu fie chiar asa. Universul nu greseste, Trinitatea nu nedreptateste pe nimeni.

In puzzle-ul divin fiecare piesa corect asezata cheama urmatoarea piesa.

Ati rodit ca mame dpdv sufleteste, v-ati desfacut bratele intelegerii ca tati? V-ati trezit ca parinti?

Iubiti ceea ce sunteti fara sa va preocupati de ce credeti ca nu aveti.

Cand va veti reaminti ca sunteti Una cu Totul veti avea Totul.