Exista un timp de coacere pentru trecerea unui om, a unei familii de lumina, a unei tari de la un cerc de intelegere la altul pe spirala evolutiva si acest soroc doar moasele  energetice si nasele lui de suflet il stiu.

 Calauzele noastre Ra-Araragat-Thoth, Isis-Osiris-Horus, Thoth- Ma’at -Seshat, Isus-Maria Magdalena-SarRa, Nefertiti- Akhenaten-Ra sunt si moase ale vechiului si noului Egipt iar noi fiicele lui Ra suntem nasele care aduc in centrul acestor triunghiuri Daruri.

 Posibil sa va intrebati de ce noi? Pentru ca in Contractul nostru Spiritual se afla aceasta conlucrare in unime, aceasta deschidere de sens, aceasta recunoastere de Sine.

 Fiicele lui Ra duc unitati de Sens pe razele iubirii in reteaua Egiptului.

 Dupa cum bine stiti trinitatea din care venim cu totii nu este onorata in tara aceasta Acum astfel ca multe femei dar mai ales copii sufera si tipatul lor creeaza prapastii in sufletul acestei Planete.

 Poate va este mai simplu sa alegeti o tara unde stati cu burtica la Soare, confortul se face ca va imbratiseaza, voi mai putin insa va puteti lauda cu o escapada in Tahiti.

 Ceea ce va aduce insa o calatorie pe barca chemarii onorand in taina o tara, un popor, o nastere echivaleaza cu o urcare in Ceruri si un plin de combustibil divin care va tine in stralucire o viata sau mai multe pentru ca Ra –ul interior nu se stinge iar razele lui sunt lucratoare in lumina vesnica.

 In centrul vostru incercati sa va puneti urmatoarele intrebari:

 Ce ma anima cand citesc despre Egipt?

Ce ma cheama?

Care este rostul meu in Ramania si pe aceasta planeta?

Ce punti de lumina exista intre tarisoara mea si Egipt?

Ce pot face eu pentru sufletul ei?

E intamplator faptul ca aveam unele moase comune, Ra, Thoth, SarRa?

Ce lucrari de lumina imi vorbesc in Clarul sufletului?

Ce triunghiuri de lumina as putea activa in reteua Egiptului?

Ce buchet de daruri as putea oferi acestei tari?