Incercati sa va alegeti un simbol al unimii pe care sa meditati 3, 7, 9, 12 , 21 de zile pastrand conlucrarea cu el chiar si peste zi. Asezati-l la nivelul celui de-al treilea ochi si conectati-va la el lasand lucrarea lui sa va inunde.

Puteti sa va concentrati astfel si pe un cristal care va cheama.

Veti vedea, simti, percepe coloana de lumina pe care stralucesc darurile ceresti.

Intorcandu-ma in RaMaNia in ochiul bland rasfatat de bucurie am simtit cateva daruri care s-au asezat in cupa noastra in urma intalnirii cu Ioan a lui Dumnezeu in Brazilia, in adevar am vazut in triunghiul descris de Ignatio de Loyola, Regele Solomon, Sf Rita la centru un cristal auriu, un varf triunghiular de sceptru si o coronita formata din fluturi.

Am asezat cristalul in ochiul ceresc lasandu-l sa se roteasca bland, curatand si dezvelind in viul iubirii de Tot si Toate, insasi Rabdarea(DaRea lui Ra). Spun astfel pentru ca lucrand cu el, am vazut un drum alb ca o imensitate radianta fara chip doar in zare un punct de care apropiindu-ma am simtit ca era o entitate inalta alb-aurie conica si fara sa intreb ceva undeva in zvacnetul Centrului am inteles ca unul din darurile  lui Ra este in insasi Rabdarea( DaRea lui Ra).

Stand aproape de aceasta entitate, coloana de lumina s-a activat fiind formata din n cristale de diferite culori, rotindu-se si emitand in reteaua Unimii pe raze incarcate de Sens.

Devenisem una cu verticala simtind doar cum glasul departarilor se arhiva in fiecare cristal.

Apoi varful-triunghi a deschis parca o cortina si multe triunghiuri aurii s-au dezvelit in lucrare, aparatori, sfinti, protectori ai planetei de care nu auzisem dar care aparusera deodata si energia lor inunda coloana facand cristalele mai puternice in zvacnire, mai frumoase in devenire.

Apoi fluturii au intrat in taramul alb aducand pe aripi, simboluri, tainuite, inscrisuri.

In viul clipei cu darurile alaturi triunghiul-pastor cel care s-a activat la Ioan al lui Dumnezeu a glasuit…

Sa zburati ca fluturii, sa straluciti ca cristalele, sa emiteti de pe varfuri!