Chakrele sunt graiuri divine, sori, centri ai Unimii, degete celeste in actiune. Cu siguranta v-ati obisnuit cu primele 7 insa si urmatoarele dezvaluie coloana nelimitarii noastre.

A opta chakră este prima chakră a dimensiunii a patra; este locaşul sufletului. Aici se afla contractele noastre de suflet, povestea noastra asa cum am desenat-o din viata dintre vieti. Aici se afla si informatiile legate de alte alte intrupari, istoria proprie. Atunci cand va regasiti sferuta si valsul incepe chakra 8 se activeaza ca varf de triunghi dezvaluindu-va prin flow, trialog, contemplatie contractele voastre de suflet, invatatele si neinvatatele, darurile, varfurile de intelegere. In petalele chakrei 8 incepe valsul sferelor. Aici se vad si cununiile, cele doua sfere in vals care coboara pe degete ca doua verighete. De la nivelul chakrei 8 incepe accesul la arhivele acestui univers presupunand ca vreti sa aflati mai multe. Triunghiul care o activeaza este format din recunoastere-regasire-unime. Cea de a noua chakră este legată de corpul de lumină. Are legătură cu bucuria cereasca, veselia neconditonata. Când această chakră este activată, ea aprinde corpul de lumină. Spirala bucuriei destupa aceasta chakra aducand in petalele ei, frumusete, radianta, caldur a.Chakra a zecea are legătură divinul masculin si divinul feminin, casatoria in unime. Această chakră începe să funcţioneze atunci când energiile masculine şi feminine sunt în echilibru perfect. Aici valsul sferelor este viu, plin de iubire, atingator de Ceruri. Triunghiul graitor este echilibru-unime-Acasa. Chakra a 11-a este centrul energiilor lumii noi. Conectând chakra a treia la cea de a unsprezecea, putem să diminuăm traumele vieţii prezente sau ale vieţilor anterioare, care sunt stocate în chakra numărul trei. Aici putem vorbi cu alte civilizatii, putem deschide punti de comunicare cu alte taramuri, putem primi initieri, daruri de la alte Planete, extinderi de sens. A douăsprezecea chakră ţine de conştiinţa christică. Aici apare transformarea-transmutarea-transfigurarea. Isus ,Omul si Fiu de Dumnezeu a primit constiinta christica la 30 de ani. In opera de christicizare, cuplul primeste acest vesmant ceresc atunci cand atinge varful muntelui interior cand darul( talantul) ii conduce la fuziune, contopire, unime.  A treisprezecea chakră se leagă de manifestarea comunicării prin vibraţii. Aceasta este chakra care se foloseşte pentru materializarea sau dematerializarea lucrurilor. Este chakra folosită de asemenea pentru teleportare. Se utilizează şi pentru vindecare. Chakra a paisprezecea are legătură cu Planul Divin. Permite planului mental să se predea. Cea de a paisprezecea chakră spune că tu permiţi Arhistrategiei de Lumina să-ţi arate Calea, Adevarul, Viata fara analize, credinte limitative, scenarite. Aici in poarta a 14, Isus s-a predat Divinului Trinitar. Ma intorc Acasa, Unul-Una. Acestei chakre îi corespunde celui de al treilea ochi din dimensiunea a treia. Aduce clarviziune în dimensiunea a patra şi activează nelimitarea. Chakra a cincisprezecea se ocupă de legătura noastra cu Monada. Sferute suntem si Impreuna-Una.

Exista un lift interdimensional cu care ne plimbam numit Triunghi, o forma geometrica ce ne activeaza Treimea interioara si care ne sustine sa dam glas coloanei ceresti mergand cat mai sus. Acest lift uneste Cerul si Pamantul ajutandu-va sa zburati dar sa si aterizati. Nu ne transforma nici in vazduhisti, nici in materialisti., triunghiul creeand un vals minunat intre Cer si Pamant, varful lui fiind in chakrele superioare sau in cele transpersonale, baza fiind chakrele 1, 2, 3. Impacarea Triunghiurilor va ajuta in procesul regasirii, centrarii, inaltarii generand prin valsul sferelor, corpul invierii.

…………………………….

Va propun o zi de lucru in Impreuna-Una pentru a experimenta regresii spontane, calatorii pe fire ceresti.

Vom incepe la ora 9 00 si vom incheia ziua la 17 00.

Cursul include:

– Initieri

– Meditatii ghidate

– Regresii

-Impacarea Triunghiurilor

-Roata cresterii in Unime

Cand?

Pe 7 decembrie 2018

Cat? 160 ron

Inscrierile se fac pana la data de 5 decembrie 2018. Avansul este 70 ron. Cursul include si o plutire gratuita cu tehnologia Beyond pentru a experimenta si mai usor, regresia spontana. Pe frecventa om dupa cum ati observat 95 la suta din articole vin din aceste calatorii, regresii spontane. Vom face acest curs de mai multe ori pe an pentru a va fi din ce in ce mai aproape de aceasta forma de autocunoastere. Din trena acestui curs fac parte si posturile. Cei care participa ar fi de dorit sa se limpeasca de 3 ori pe saptamana, lunea, miercurea si vinerea. Dimineata de 7 decembrie va incepe cu o impartasanie cu Melchisedec. Nu este obligatorie la fel nici postul insa ar fi minunat ca sa putem calatori mai usor. Stiu ca multi dintre voi v-ati intalnit cu regresia spontana si poate v-ati speriat nestiind de unde vin aceste informatii vii si altfel discutand cu un om pe care poate il vedeati prima data sau mergand din chemare intr-un loc sau pur si simplu stand langa un copac si primind in cupa interioara, revelatii. Vom decripta impreuna aceste descarcari, jeturi de informatii si energie, revarsari de Sens. Daca aveti teme pe care vreti sa faceti calatorii, limpeziti-le in voi si veniti cu ele. Cursul poate fi si un glob frumos minunat de asezat in pomul christic al acestui an atat pentru voi cat si pentru cei din jurul vostru. Stiu ca ne anima cadourile tangibile insa in decembrie inteleptii, Mos Craciun si Mos Nicolae aseaza in pantofii sufletului daruri de iubire, bucurie, intelepciune dupa eforturile noastre in christicizare nu dupa atasamente, dorinte, dependenta de cumparaturi, agitatia sarbatorilor etc.

Cursul va fi prezentat diferit de fiecare data atingand mai multe fatete ale calatoriei. El va fi insotit de articole revelatoare si transformatoare si inainte si dupa. Daca v-ati inscris deja cu sufletul e posibil ca inca de pe acum sa experimentati regresia spontana. Notati-le intr-un carnetel si veniti cu ele.

Inscrierea se face pe frecventaom@gmail.com

Rezerva-ti timp pentru o sesiune de plutire!

Alte lucruri despre noi le gasiti aici:

Centrul Frecventa OM

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala

Mind MI

Luviom si MindSynergy

Terapia Bowen