In primavara lui 2016 in chiar trena initierei din camera reginei (pe care o primisem nemijlocit si o daruisem) o provocare mare avea sa zguduie templul cuplului in care ma aflam, dezvelindu-mi delicatea, fragilitatea, vulnerabilitatea cuplului meu precum si multe alte triunghiuri divine ce ramasesera ascunse ca niste puteri nerevelate ( credinta-jertfa-intelepciune, iubire necondionata-smerenie-predare, rabdare-bucurie-acceptare) deodata rasarind pe strada interioara, cantand minunat in acea provocare ce parea si rasarit si apus si final si inceput si moarte si viata.

Imi amintesc ca veneam de la Denii intr-o zi de joi si imi spuneam in interior….nu cred ca voi trai in aceasta viata inaltarea in cuplu desi cred in calea casatoriei. Doamne macar arata-mi ca ea exista…..ca poti urca muntele christic, sfera cu sfera, intregime cu intregime, ca poti radia in Impreuna-Una.

Si in predare….fara sa ma astept la ceva anume….am vazut o cruce frumoasa mergand inaintea mea imbratisata de doua spirale de diferite culori care au devenit doua sfere in vals, fuzionand, cantand, suprapunandu-se partial de mai multe ori apoi total la final deasupra crucii activandu-se o Cununa.

Nu prea am stiut ce inseamna insa am intuit ca aceasta este inaltarea in Cuplu. Si tare am mai plans….gandindu-ma ca n-am s-o traiesc….doar mi-a fost dezvelita…..si intre lacrima si bucurie am intrat in casa….cu acel vals staruindu-mi in suflet si acea cununa frumoasa. Si chiar din vinerea mare, minunile au inceput sa curga, tesand o noua etapa in versul divin al cuplului meu ….noi triunghiuri calauza graind prin ochii, mainile, sufletele noastre.

Conul de protectie al cuplului s-a refacut, noi unitati de iubire-bucurie-intelepciune, rabdare-blandete-caldura, liniste-acceptare-frumusete, caldura-inspiratie-creativitate, liniste-incredere-zbor au deschis portile unei noi etape.

Toate cuplurile trec prin probele destinului ce sunt vii si se activeaza la finalul fiecarei etape fara ele nefiind posibila trecerea de la un anotimp la altul in cuplu. Asa functioneaza cuplurile pe aceasta planeta. Doar ca noi tot ne amagim cu primavara interioara, fluturi in stomac, indragosteli usoare.

Iubirea christica cea care se activeaza doar in triunghiul cu varful in sus, tesuta cu ajutorul a multor triunghiuri de virtuti ne invita sa trecem de la reamintiri, dezveliri la constructia reala care presune sincronizari si desincronizari, conectari profunde, limpeziri si purificari, inteleptiri.

Nu va asteptati sa teseti un cuplu radiant bazandu-va pe zestrea pe care o aveti din alte vieti sau pe IQ sau pe faptul ca aveti bani sau gandindu-va ca va ajuta un curs sau o carte.

Cuplurile Unimii fac treceri pe toate razele vietii activandu-si virtutile doar prin provocari, experiente, cumpene. Asa se dezvaluie soarele christic al cuplului, insasi radianta, povestea, unicitatea.

Cu cat veti fi mai blanzi, mai iubitori, mai caldurosi in experientele daruite de viata cu atat veti primi mai mult aur celest pe care il veti aseza in Cununa Casatoriei activa in triunghiul tainelor: casatoriei-iubirii-unimii dar si in toate triunghiurile de virtuti marturisite de voi in Tot si Toate.

Si da se primeste greu aceasta Cununa si se pierde usor ……insa nu uitati sa o vizualizati seara de seara pe varful muntelui christic asezand pana la ea virtutile in care credeti( ex: rabdarea-blandetea-iubirea) initierile pe care le-ati luat, darurile care va lumineaza drumul, marile intelegeri.

Cum arata aceasta Cununa?

Ce virtuti v-o dezvaluie?

Ce credinte potentoare-trezitoare va sustin in noua etapa?

Ce inseamna libertate in cuplu? Dar libertinaj?

Cum putem trai impacarea triunghiurilor in cuplu?

Cum arata roata cresterii in Unime in cuplul meu?

Ce simt cand vizualizez valsul sferelor in cuplu?

Ce parti tipa in cuplul meu, ce aspecte ale lui se inalta?

Pe ce raze fac treceri?

Ce noduri emotionale nu ma sustin in crestere?

…….

Va invit sa mosim Impreuna, Cununa Casatoriei.

Cand? 6 august, ora 18 30

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc

Cat? Intre 30 si 80 ron

Iubire, armonie, pace!!!!!