Exista cunostinte care ne glazureaza  mintea si care ne ajuta mai mult sau mai putin in exercitiul vietii. Exista o cunoastere ce vine din insasi revarsarea cerurilor in noi si care isi deschide portile in revelatii, intuitii, bai de sens, trialoguri. La intersectia orizontalei lumesti, perfectibile unde diplomele, gradele, masteratele vorbesc cu verticala divina a  Marelui Sens care se desface in fiecare celula, managaind cu lumina Totul se afla verbul a sti.

Urcati muntele interior si varful va straluci in apele voastre. Boltiti fiecare clipa cu drag, bucurie, smerenie, caldura, intelepciune si viata voastra va rodi in tot si toate. Crucea care Sunteti va vorbi.   Exista deasemenea o putere determinata de pozitie, case, familie, recunoastere, grade, titluri si o forta care se aprinde in treimea care suntem atunci cand ne unim cu Cerurile. La intersectia orizontalei lumesti exprimata de puterea exterioara cu verticala divina in care se desface  marea putere intalnim verbul a face.

Rotunjiti-va fiinta de lumina in dragul intalnirii cu Cerurile. Dezlegati-va adevaratele puteri dintru Inceput, de Altadata, din Acum Fiintati pur si in mireasma acestor vremuri, veti fi.

Va invit la o lucrare simpla si frumoasa folosind diferite figure geometrice pentru a decripta Minunea care Suntem.   In dragul regasirii vom recunoaste fortele lui 2012, vom activa Triunghiurile Schimbarii, vom dezlega cunoasterea, puterea, darurile dintru Inceput, de Altadata, din Acum, vom intra in Templul Eu Sunt, vom imbratisa fiinta de lumina, vom deschide portile interioare.

Cand?22 Februarie, ceainaria Serendipity.