In week-end-ul acesta am fost nevoita sa particip la o formare pentru a obtine un certificat care imi permite sa fiu formator in proiecte europene.

Recunosc ca in mine au existat indoieli ca va fi un T.O.T consistent, frumos, valoros. Cu toate acestea m-am deschis experentiei lasand-o sa-mi vorbeasca.

Si daca ziua de sambata a fost dedicata aproape in exclusivitate partii tehnice, duminica a fost o minunata reintalnire cu sufletele participantilor.

Din fiecare Centru a tansnit o tema si din fiecare glas s-a plasmuit o prezentare. Si doresc sa va spun cu tot dragul ca micul nostru spatiu s-a umplut cu entitati de lumina, aerul avea aripi, zambetul nostru era radios, frumos, cald, cuvintele curgeau si bucuria asemenea, rauri de constientizari veneau peste noi, totul capata Sens si se aseza in locul lui, puzzle-ul acestei intalniri se revela de la Sine.

As vrea sa multumesc acestor oameni frumosi pentru felul in care au inserat darul lor in tesatura acestor zile, transformand asteptarea in frumusete, caldura, plin si retinerea in fosnet, viata, stralucire.

O imbratisez si pe d-na Aurora Patrascoiu, ghidul nostru care ne-a purtat dincolo de clasificari, etape, cutiute cognitive in taramul sufletului de unde vin pe raze, marele informatii si minunatele trairi…

Si am fost placut impresionata si coplesita sa aud la un astfel de seminar despre ckakra 5 si rolul ei in comunicare, despre spiritualitate, despre formare pornind din insasi Centrul tau.

Dragilor, totul se schimba in lumina noilor paradigme si dupa cum observati, daruri, iubire, bucurie gasesti in Toate pentru ca doar Totul graieste…..