E minunat ca mergeti poate la un psiholog si intrati in trialog si de acolo plecati cu un pachet de insight-uri, eliberari, asezari. Nu lasati insa psihologul sa decida pentru voi. Nu deveniti dependent de spusa sau nespusa lui.

La fel cu duhovnicul. Am intalnit oameni minunati care isi dadusera Puterea, preotului. Luati-o inapoi. In clarul sufletului, decideti voi pentru voi.

Si daca sunteti angajat nu deveniti dependent de patron, job, bani, recunoastere, succes. Luati-va si aceasta putere inapoi. Atunci cand in fata constiintei voastre, evaluandu-va onest, sincer, frumos, va iertati si va dezlegati, va recapatati puterea pierduta in greseli fata de colegi, manageri, sistem in asteptari, dependente, dorinte.

In fiecare seara imbratisati-va, iubiti-va, dezlegati-va, iertati-va. Veti recapata PUTEREA CARE SUNTETI.

De fapt acesta este unul din darurile acestui an,  2012, 2 plus 1 plus 0 plus 2 fac 5, Schimbarea vine cu activarea cunoasterii, Puterii dintru Inceput, de Altadata, din Acum.

Fiind anul Fiului, anul transformarii este foarte important sa ne asezam in centrul nostru iubind CEEA CE SUNTEM IN CEEA CE ESTE.