Vizualizati o cruce pe podeaua fiecarei camere si centrul ei( locul in care orizontala lumeasca se intalneste cu verticala cereasca). Asezati-va pe acest mijloc si incercati sa simtiti corespondenta dintre crucea interioara care sunteti si crucea exterioara.

Faceti-va iertarile fata de Tot si Toate urmand Triunghiul Iertarii( despre care am scris multe articole pe FrecventaOm). Ma iert si ma dezleg…Rog sa fiu iertat si dezlegat…..Sunt Una cu Iertarea.

Daca ati gresit fata de Tatal interior Acum sau Altadata e posibil ca in aceasta casa sa nu puteti construi proiecte mari, de impact,  sa nu aveti idei, sa nu accesati marile tablouri, sa nu simtiti maretia, puterea, fermitatea tatalui interior in cea ce faceti. Daca greselile sunt fata de Mama interioara neonorand ipostaza de sotie, partenera, prietena Acum sau Altadata atunci nu veti simti caldura, iubirea, imbratisarea Casei. Daca sunt tipete in relatia cu fiul, fiica interioara nu veti fi creativi, roditori, fosnitori.

Multe case sunt mici inchisori pentru aresturi mai mari sau mai mici de putere, cunoastere, bucurie, iubire, bani, profesie si alte lucruri care ne sunt dragi dar pe care nu le putem accesa pentru ca nu le-am cinstit Acum sau Altadata.

Dupa limpezirea reala facuta la Centru, vizualizati ca accesati Marea Sfera Centrala in care se afla Triunghiul Divin format din Mama, Tata, Copil si din aceasta Sfera, trageti raze in intreaga camera spunand in voi: te curat si te dezleg de greseli, pacate, spuse sau nespuse, legaturi, facaturi, promisiuni de Acum si de Altadata, de tot ce se afla aici si nu ne sustine in Evolutie, te botez cu lumina, te deschid catre liniste, iubire, abundenta, esti una cu iubirea, una cu pacea, esti tot ceea ce esti, Impreuna-Una.

Povestea dezlegarii are trei pasi: limpezirea noastra si a casei, botezul cu lumina, Unimea.

Si casele sunt asemenea fiilor rataciti. Pot fi locuri de pierzanie, mici inchisori, colivii, ghisee unde doar platim si  dupa un timp prin intoarcerea Acasa a Fiului, pot deveni spatii intregitoare, casute ale bucuriei, porti conective, mici temple.

Cum ne dam seaman ca un loc radiaza sustinandu-ne Pasii? Simtim caldura, bucuria locului, imbratisarea lui chiar daca mobila nu este dupa ultima moda. Vrem sa revenim. Sufletul ni se de deschide. Apar chemari, vise, drumurile se deschid, lucrurile se rezolva de la Sine si apartamentul devine al nostru, sederea in el sustinandu-ne valsurile vietii.

Orice casuta trebuie curatata daca nu zilnic macar odata la trei zile. Matura infoenergetica formata din mantre, rugaciuni, algoritmi trebuie pusa in functiune in asa fel incat gandurile nepotrivite ale fostilor proprietari sau ale voastre sa nu va afecteze starea, pasii, visele.

Cand mormanele de gunoaie energetice se aduna apare plansul fara motiv, se contureaza stari disonante pe care nu le-ati avut pana cand ati ajuns acasa, apar certurile cu sotii, duelurile cu vecinii, ganduri si emotii care nu v-au insotit pana la momentul la care ati ajuns Acasa.

Lucrand pe casa veti simti ca pacea reapare, bucuria coboara si flow-ul va inunda teritoriile sufletului.

In casele benefice exista entitati de lumina care va hranesc zborurile. Insight-urile sunt multe, visele pline de talc, musafirii pleaca radiosi, sporul casei creste, exista multa bucurie si fara motiv, experientele se desfac usor in talcuri, rosturi, intelegeri.

Casele-temple te pot chema in lucrari diurne sau noctune sa conlucrezi cu acel Acasa Universal.

Casa este o antena cosmica un ajutor minunat in dezvelirea Omului Indumnezeit.

Cand ajungem in spatii sordide, in porti de intuneric in guri de iad si simtim ca doar platim inseamna ca legea rezonantei, legea atractiei si alte legi divine ne-au manat catre acest loc unde e de dorit sa ne facem temele cat mai harnicut si cu multa deschidere in asa fel incat casa exterioara sa ia chipul christic interior sau la momentul potrivit sa mergem catre o casuta mai frumoasa, un spatiu care sa ne ajute sa zburam.

In momentele de rascuce ale vietii uitati-va in ce case va aflati sau unde va duce degetul cosmic.

Imi amintesc ca acum multi ani am plecat din propriul apartament situat la etajul 4 nr 18 dupa 4 ani de plata si de arest al darurilor catre mica locuinta a parintilor mei aflata la nr 33. spatiul lor avand forma crucii iar eu urmand sa locuiesc o vreme in camera care descria verticala  facandu-mi limpezirea in relatia cu Tatal interior si tatal de drept din aceasta viata cu Fiul de care ma despartisem dar si Fiul Divin.

La inceput revolta m-a dus catre boala apoi din aproape in aproape norul supararii s-a stins dezvelind pacea cu mine si cu Familia Divina, impacarea ajutandu-ma sa vad rezultatul a ceea ce creeasem nu doar in viata aceasta, consecintele unui semanat neinspirat care ma dusese catre aceasta situatie, desenata in totalitate de mine. Intelegand Talcul acestui nou arest si lucrand pe eliberarea mea interioara, am vazut cum usa inchisorii se deschide si Soarele apare in ferestrele spalate de asteptari inundand colturi, acum limpezite.

Cand acceptarea, asumarea si deschiderea mea s-au activat, apartamentul s-a intors ( chiar daca lupta din spatele lui s-a facut si cu acte false si mai ales cu avocati patimasi acordati doar la Bani nu si la Ceruri) a putut fi vandut foarte repede urmand ca pentru o alta perioada de crestere si pentru expimarea darurilor sa primesc un apartamentut configurat pe locul unde un schit a ars, locul fiind minunat, plin de entitati de lumina, lucrator in Unime.

De cand am pasit in noua casa, am simtit frumusetea unei nou parcurs  sustinut de micul templu, ajutat de luminitele constientizarii si conlucrarii cu insasi tema mea, de mic sustinator in altarul patriei celeste.

Locurile ca si oamenii sunt stransi legati unii de altii. Nimic nu este intamplator. Un bloc in care toata lumea divorteaza sau o casa in care copiii sunt doar abuzati, daca ne mutam in ele inseamna ca exista un talc pentru care destinul ne-a adus aici si daca putem de ce sa nu limpezim locul, apartamentul de ce sa nu aducem Soarele si aici?

Cumparam haine noi, mobilier nou insa pastram murdariile noastre si ale vechilor proprietari fara sa ne gandim ca doar o curatenie profunda si un vals frumos energetic pot da luminozitate noilor obiecte, pot aduce bucurie in noul apartament…..

Am intalnit casute cu mult talc, povesti dureroase sau poate doar interesante insa ceea ce as vrea sa stiti este ca dragalasa voastra casa voastra e de dorit sa capete chip de lumina si sa faca Trecerea de la a nu fi iubita poate chiar uitata si neghijata la a fi Spatiul Radiant, Templul unde potentialitatile Locuitorilor ei se dezvaluie Frumos, Hranitor pentru Toti, Minunat.

Casa este extensia sufletului nostru locuit de iubire sau de neiubire, de caldura sau de raceala, de frumusetea sau de urat….

Invatati sa conlucrati cu ea pentru a o face prietena voastra, un interlocutor care va iubeste si care va spune cand este indurerata ca tocmai a primit un ghem de invidie de la vecini sau un patrat plin cu ura de la o amica sau tocmai s-a umplut cu serpisori deloc dragalasi care gatuie daruletele si nu permit flow-ului sa irumpa, nici sporului sa creasca.

Ocupandu-va doar de imaginea a voastra si a casei, esentele nu vor irumpe…