Aud adeseori aceste lucruri: Fac totul si Dumnezeu nu ma aude, De ce altii au copiii si eu nu desi lucrez cu mine de mult timp?! Am facut prea multe insa Universul e nedrept, Eu am fost corecta in aceasta viata insa uite ce am primit, Desi sunt perfecta, nimeni nu observa

Culegem ceea ce meritam de aceeea e bine doar sa ne oprim la Centru si sa cerem indrumare pentru examenele-restante pe care nu reusim sa le trecem din multe vieti dar si pentru temele noi pe care le primim in fiecare etapa de crestere.

In triunghiul Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da, in prima poarta vi se spune sa cautati in Contractul vostru spiritual si sa aflati Temele pe care le aveti de onorat si Darurile la care puteti ajunge daca va faceti aceste teme apoi sunteti invitati sa Bateti in Usa interioara, sa va autoobservati si sa va teseti cu fir de lumina si abia dupa ce ati devenit constienti de ceea ce sunteti sa Cereti.

Incarcati cardul divin cu merite de Sine si veti primi in centrul acestui triunghi, unitati de putere, de cunoastere si recunoastere care va ajuta sa straluciti in Sfant Numele Tau.

Radiind la mijloc in aceasta trinitate, veti observa ca nu mai e nevoie sa cereti, sunteti Una cu Totul si Totul va raspunde.

Si veti sti in Gratie ca totul se rescrie cu lumina doar cu lumina, nu judecand, comparand, rastignind.