1. Limpeziti-va prin post sau trialog cu un om frumos. Practicati triunghiul iertarii, terapia prin plutire, spovedania, rugaciunea, meditatia, contemplatia. Curatenia interioara activeaza memoria spirituala.
  2. Creati o raurire divina care sa foloseasca puterea triunghiului Ex Sunt Iubire, Pace, Bucurie. Sunt Drag, Unime, Implinire sau Recunosc Iubirea care sunt, Linistea care Sunt, Blandetea care sunt Si Tot Ceea ce Sunt, In Sfant Numele Tau. Daca nu ati gasit-o vom lucra impreuna pe 7 dec atunci cand va fi cursul de regresii spontane
  3. Cereti de la forta treimica care va insoteste sa aflati ce cauze stau la baza bolii sau in spatele unui nod existential?! Folositi triunghiul: Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da
  4. Impletiti invatarea prin intermediul somnului, visului cu spirala intrebarilor si initierile din Triunghi( daca nu aveti asfel de acordaje le veti primi pe 7 dec).
  5. Contemplati prezentul fara judecata
  6. Exprimati-va recunostiinta
  7. Folositi flash-ul, informatia primita, dezvelirea pentru a spiritualiza materia. Nu reprosati, nu criticati nu va mai luptati inca o data cu fostul razboinic si calau care acum va este poate tata sau mama. Imbratisati ceea ce ati primit.
  8. Scrieti in jurnal ce pagini din cartea vietii voastre s-au deschis spontan.

Alte lucruri despre noi le gasiti aici:

Centrul Frecventa OM

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala

Mind MI

Luviom si MindSynergy