Si apoi curg lasand lana scrisului sa se desire, fara efort, fara incrancenare, fara sa ma intorc sa corectez.
 
Uneori starea imi este mototolita si atunci o sfera mare alba coboara peste mine si prin degetele de lumina, apare un articol sau mai multe.
 
Scrierea conectiva este un dar, o poarta, o bucurie de a fi, o trecere de la un nivel de intelegere la altul, un salt, o calatorie in Unul, o unasezare, o rotunjire de SENS.
 
De multe ori doar ma uit in ochii lui Hristos si prin mine, mana ca extensie a sufletului incepe sa aduca felii de lumina.
 
Scrisul conectiv este plin de energie iar cuvintele sunt coduri, unitati de sens, deschideri.. Daca va uitati dincolo de el veti vedea o retea creata, o configuratie geometrica care sustine intreaga poveste.
 
Atunci cand scrii doar cu mintea ta, imboldit de ambitie si orgoliu, nu exista retea, geometrii armonioase ci doar niste dungi maronii ca niste linii murdare care pot atinge cel mult o alta minte insa nu o pot hrani.
 
Am observat ca scrisul conectiv urmeaza valsul Spiralei Inaltarii si in functie de vibratia canalului, receptorului, poti primi informatia si energia in Temple-Scoala din diferite dimensiuni.
 
Templele care m-au imbratisat in timpul scrisului sunt al Soarelui, al Iubirii, al Schimbarii, al Bucuriei, al Linistii, al lui Zamolxe, al Kogayonului, al lui Melchisedec, templul lui Unu.
 
Va astept pe frecventaScrisului Conectiv,maine in ceainaria Serendipity la ora 19 15.