In cautarile noastre de multe ori ne varsam in ceilalti cu proiectiile, fricile, atasamentele noastre crezand ca acestea sunt intuitii, revelatii, informatii valoroase pentru ei si ca noi deodata am devenit ghizi, clarvazatori, canale. Verificati care este triunghiul din care tasnesc aceste emanatii?!… E cumva orgoliul, cred ca stiu, invidia?

 Daca aceste informatii sunt negative, intrati in post, meditati, faceti-va iertarile fata de oameni, cunoastere, evolutie spirituala si renuntati la a arunca propriile neasezate pe semenii vostri. Limpeziti-va interiorul alegand o cale spirituala cu care rezonati si incercati sa fiti atenti doar la varfurile voastre interioare. Pana nu v-ati atins muntii, nu va duceti catre ceilalti.

 Sindromul cred ca stiu apare in configuratiile noastre ca un patrat cu un cerc mic in mijloc sau ca un patrat cu un triunghi limitativ in mijloc. Amuzant este faptul ca aceste persoane se simt alese, vor recunoastere, te suna si iti spun ca au ceva important sa-ti spuna, inventeaza despre tine lucruri care nu exista sau despre familia ta, isi iau masca de mediumi sau de salvatori, iti cer recunoastere, emit pretentii, incep sa-i influenteze pe ceilalti spunand ca simt anumite lucruri si tot asa. Priviti-i cu atentie pe ei si viata lor.

 Va ajuta sa va recunoastesti puterea, sa va activati darurile, sa deveniti Omul?Cum fac acest lucru?Susotind, pe la colturi, barfind, tragandu-va pe dupa masina, aruncand in stanga si in dreapta cu noroi pentru a iesi in fata, compunand?

 Cereti maestrului interior, indrumare.

Activati triunghiul descris de clar-discernamant-recunoastere de sine si meditati in el.

Ce va spune sufletul?

Pe cine urmati? Pe cine ascultati?

 Atunci cand a sti se uneste cu a face si a fi, veti emite in toate registrele fizic si nonfizic cu bucurie, smerenie, liniste. In taina aceasta a recunoasterii de sine fiecare cuvant va activa Sfera care Esti si fiecare fapta va daltui OMUL.