alcatuiesc un triunghi trezitor-translator care ne ajuta sa urcam la un alt etaj de intelegere ,…o poarta, o aliniere, o intalnire cu entitati de lumina, un zbor.

De ziua mea in pliul bucuriei am vazut simbolurile asociate si am primit ca informatie, lucrarea pe care putem sa o facem toti, pentru a ne simti mai frumosi, mai tineri, mai creativi.

In primul rand e de dorit sa incepem prin a ne ierta pentru tot ce am facut Acum si Altadata fata de FRUMUSETE, CREATIVITATE, TINERETE. Apoi contemplati-va corpul de lumina, simtind cum aceste trei aspecte ale fiintarii cresc in voi, se impletesc  sunteti UNA-UNUL.

Sunt FRUMUSETE. Sunt CREATIVITATE. Sunt TINERETE sau

Activez aici si acum TINERETEA, FRUMUSETEA, CREATIVITATEA.

Puteti sa aprindeti lumanarele pentru acesti ingerasi si cand se mai aprinde triunghiul limitativ neincredere-neiertare-neiubire sau uratenie-batranete-noncreativitate, sa ALEGETI sa FITI FRUMOSI, CREATIVI, TINERI, rescriind astfel si contractul vostru spiritual pe NOUL PAMANT.

Si cele rele vin IMPREUNA si cele bune, insa acum avem multe ajutoare subtile care ne inspira trecerea din anumite triunghiuri limitative in triunghiuri potentatoare, trezitoare, translatoare.

La activarea din 13 nov, o sa va invit sa puneti intr-o minge de lumina tot ce este mai creativ, mai frumos si tanar in voi, mingea o vom trece de la unul la celalalt iar la sfarsit o vom imbratisa cu totii.

Deasemenea vom contempla simbolurile frumusetii, creativitatii, tineretii si vom rescrie credintele limitative legate de aceste aspecte.

Vom chema toti ingerasasii care trebuie, vor si pot sa ne ajute sa ne vedem si sa ne iubim, frumusetea, creativitatea, tineretea.

Corpurile de lumina ale NOULUI PAMANT contin aceste coduri ale intregirii noastre. E de dorit sa fie activate si apoi mentinute cu dragoste, credinta, entuziasm.

Cand suntem aliniati si vocea cerurilor curge prin noi, recunoastem frumusetea, creativitatea si tineretea dintru INCEPUT. Ele sunt coduri initiale dar si deschideri de sens in noile energii.

La sfarsitul intalnirii ne vom juca cu SPIRALA INTREBARILOR si vom contempla alte trei simboluri : al intregirii, unimii, IMPREUNA SUNTEM UNUL.

Nadajduiesc ca aceasta mica excursie revelatoare sa va ajute sa aduceti din lumina si alte triunghiuri trezitoare care sa va reveleze intregul  vostru potential si portile lui de manifestare.

Gratia sa fie cu voi si noi-UNUL !