Exista. Il puteti invoca, chema, activa in triunghiul trezitor descris de energia Unimii-energia Intregirii-energia Impreuna suntem  Unul. Nu veti simti melodia si puterea lui daca il veti chema in triunghiuri limitative alcatuite din frica-deznadejde-necredinta sau orgoliu-lacomie-egoism sau  sa am eu-invidie-separare. Doar in triunghiurile trezitoare, translatoare din reteaua NOULUI PAMANT puteti simti, ca el este si IMPREUNA-UNUL.

Energia urmeaza Intentia de aceea va sfatuiesc sa va ganditi la un proiect de suflet ( ex sa luati intr-un pelerinaj initiatic la Alunis cativa oameni minunati care isi doresc acest lucru insa din motive financiare nu reusesc) sa consacrati trei lumanari pentru ingerii recunostiinteti-ingerii bucuriei-ingerii calatoriei sau ingerii elevarii- ingerii de la Alunis-energia Unimii sa puneti in centru Proiectul, scris de mana ( sa adaugati in gand daca e spre binele suprem al tuturor persoanelor implicate) sa activati cornul abundentei (doar ii pronuntati numele si il vizualizati) apoi sa lasati lumanarele din triunghi sa lucreze pentru idea pe care ati lansat-o.

Alte proiecte de suflet: un centru holistic, o ceainarie, o gradinita pentru noii copii s.a.

Puteti aprinde pentru acelasi proiect, lumanari timp de 3,7, 11, 21 de zile. Apoi lasati lucrurile sa se aseze in energia lui Faca-Se  Voia Ta.

Cornul Abundentei este un dar ancestral dar si un acordaj. In reteaua Noului Pamant ii puteti simti sunetul, puterea, prezenta. Chemati-l. El este cu noi ACUM in IMPREUNA-UNUL.