21 martie si-a deschis aripile descarcand in structurile noastre prin Graalieni, daruri, adanciri de sens, bucurii. Innoiti in triunghiul miez al acestui an, deslusim taina Inceputului.

Imparatia este Aici si Impreuna-Unul. Bucura-ti-va, iubiti, fiti.

21 martie corespondeaza cu 21 iunie si 21 septembrie  aducand in centrul triunghiului ziua de 21 decembrie. Contemplati acesta cifra, Impreuna-Unul in a Doua Venire. Mesajul este simplu si atinge Cupa care Suntem.

Acum energia spiritului pur este complet activata. Graalul care suntem se dezvaluie in plinul acestei corespondete energetice.

Ati inteles acum de ce Graalienii sunt gazdele, calauzele si deschizatorii NOII LUMI? Tot ei ne-au chemat in aceste trei luni, ianuarie, februarie, martie la marea dezvaluire care s-a facut in liniste, drag, adancire, mangaind ceea ce suntem, imbratisand, iubind minunea care suntem.

Cititi in sufletul vostru cine sunteti. Priviti si bucurati-va. Omul indumnezeit este aici.

Triunghiul lui 21 ne aduce trei sensuri, A doua venire, Impreuna-Unul, Imparatia este Aici. Trei activari in Cupa care Suntem. Recunoasteti?

Si se deschid portile acestui an marturisind Sfera care Suntem.

Intorceti-va in voi, simplu, firesc, cald si intrebati-va Cine Sunt?

Lasa-ti-va dorintele, atasamentele, gandurile pitice si obiectivele mititele sa plece. In plinul sufletului veti vedea luminitele care suntem unite prin linii de lumina descriind in figuri geometrice pe Impreuna-Unul. Acum se activeaza al treilea lob, acum se dechid Tainele.

Contemplati aceste varfuri de Sens. In bucuria Recunoasterii, Omul Indumnezeit activeaza portile lui Eu Sunt.

Am stim nu doar credem.Acum facem pentru a fi. Acum Suntem.

Roditori intru Sens vedem ca Totul se transforma si fiecare, piramida, poveste, loc isi capata Rostul.

Si cum se traduce aceasta revarsare de ceruri in viata noastra?

Omul care este la locul lui, straluceste, omul care nu este acolo unde este de dorit va pleca sa-si caute menirea in puzzle-ul divin acum nu mai tarziu. Darul primit, vorbeste, Visul se Implineste, Se largeste intelegerea noastra, Faptuim constienti de consecinte, Ne unim in chemari, Acceptam, Iubim, Suntem.

Si ca sa fiu si mai aproape de toate sufletele, in geometriile active ale Noului Pamant, veti auzi si tipete insa nu va speriati, lucrurile se slefuiesc dezvaluind diamantul. Totul se transforma rapid, frumos, complet in Sfera care  Suntem.

Si daca lucrati intr o companie, s-ar putea sa simtiti si sa vedeti lucruri  noi, un alt suflu, o alta perspectiva, oameni frumosi, mai multa deschidere, lumina a atins si varfurile si astfel leaderul s-a inteleptit si s-a intors catre cerurile din celalalt, apar proiecte altfel, se daruieste mai mult energetic, obiectivele pitice dispar, se nasc triunghiuri de oameni care au lucrari frumoase impreuna, piramida organizationala straluceste si varful ei emite in  mai multe registre, totul se dezvaluie.

Treimea care Suntem in aceasta corespondenta 21-21-21-21, ne bolteste Fiinta de Lumina cu Sensurile ei.

Si daca v-ati luat rolul de ghid acesta veti fi si daca sunteti traducator al lumilor subtile, astfel veti trai si daca ii treziti pe ceilalti, va veti aseza in ceea ce ati ales dintru inceput deschizand pe Spirala Inaltarii, valsul sferelor.

Noua Lume isi face loc, netezind drumurile.

Indrazniti, Imparatia este a voastra.