La 30 de ani participand la o initiere la ora si in ziua in care AM VENIT am simtit ca ochii sufletului se deschid si cunoasterea, puterea si darurile dintru INCEPUT si de ALTADATA se dezleaga.Am scris apoi timp de sase luni cate trei zile pe saptamana cartea Coeficientul Multi care a functionat ca un SFETNIC pentru mine incepatoarea si ca un DEZLEGATOR de SENS pentru mine, omul. Marturisesc ca am simtit acel acordaj ca o fantana arteziana care mi-a mangaiat, desfundat si asezat teritoriile SINELUI si ale VIETII. Am activat o alta linie de destin si curand in cascada foarte multe porti s-au deschis pe toate planurile. In minunea intalnirii cu Unul mi-am reamintit prima limba a umanitatii, geometria sacra si am inceput sa configurez ateliere conective, carti, site-ul frecventaom lucrand cu energiile si informatiile dintru INCEPUT. Din aproape in aproape insight-urile pe care le-am primit de-a lungul timpului si initierile s-au unit in lumina construind un DESTIN MINUNAT  de mii de ori mai frumos decat in toate visele mele.

Apoi am ales ca in fiecare an, de ziua mea, sa meditez, sa tin ateliere conective, sa dau initieri, sa scriu, sa contemplu, sa particip la bai de sens la ora la care m-am nascut si in felul acesta sa-manifest recunostiinta, iubirea si bucuria fata de entitatile de lumina care m-au insotit la venire, fata de ingerii care imi sunt alaturi,  fata de copiii,sot, fata de univers, familia divina, parintii mei din aceasta viata,TOTUL.

Fiecare om soseste intr-o anumita configuratie energetica  care poate fi optimizata prin initieri, bai de sens, acordaje mai ales in ziua si la ora la care s-a nascut.

Dupa cum spuneam intr-un articol anterior Piramida lui Maslow apartine Vechii Retele a Pamantului, ca sa ascensionam e de dorit sa incepem nu cu petrecerea, gatitul, forma ci sa mergem in CENTRUL FIINTEI noastre in TEMPLUL IUBIRII sa ne reconectam la MARELE SENS, sa multumim, sa ne imbratisam, sa manifestam recunostiinta fata de TOT si apoi sa aducem buchetul cu luminite si sa-l punem pe masa cu bunatati.

In noile cadre, de ziua noastra e de dorit sa valsam mai intai cu CERURILE si apoi ne vor raspunde frumos si PAMANTURILE.

Urmariti care este in logica divina primul pas catre inaltare, In numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh, AMIN sau Unesc Cerurile si Pamantul in Sfant Numele Tau. In aceeasi ordine e de dorit sa curga si ziua de nastere.

Am observat ca lucrarea divina facuta in momentul acesta de aterizare poate sa aduca mari daruri, haruri, potente, suplimente de misiune, bucurii, fericiri, dezlegari uluitoare in destin.

Anul acesta am fost invitata sa scriu trei zile pentru a mosi nasterea cartii numita Triunghiurile Schimbarii, un pachet cu informatii si energii care functioneaza ca un vehicul ascensional pentru oameni, tara, planeta, cartea venind in triunghiul 7-11-3, acelasi triunghi care ma insoteste si pe mine in destin. Nasterea ei coincide cu a mea si cred ca v-ati dat seama ca fiecare initiere primita inainte ca ea sa vina dar si dupa a hranit aceasta sosire a ei.

La implinirea varstei de 37 de ani in 20 (11) in triunghiul 7 11 3 (1974)  ajut la nasterea unei carti care vine in aceeasi configuratie, 3 7 11. E vreo legatura?

La ora 3, ora la care m-am nascut, am vazut cum entitatile de lumina deschid Contractul Spiritual pentru aceasta viata si in termeni de ALEG SA, daruri, virtuti, bucurii se asezau de la SINE facandu-mi sufletul sa zburde in bucuria de a fi IMPREUNA-UNUL. Era o lucrare in ceruri atat de frumoasa. Meditam, zburam, eram. Apoi mi-am ales un Triunghi trezitor cu care am plecat in Taramul lui Eu sunt.

Cand m-am trezit ma simteam ca si cum m-as fi innoit, starea mea era boltita de multa caldura, imi venea sa dansez, sa cant, sa inund totul cu zambetele care tasneau din viul sufletului.

M-am asezat la masa sa continui cartea dar parca totul se scrisese. Privind in ochii Mantuitorului am inteles inca o data ca textul s-a  nascut in triunghiul descris de Isus-Maria Magdalena-Sarra si  a venit pe 7 noiembrie prin voia cerurilor pentru a ajuta cautatorii de sens sa si dezlege cunoasterea, puterea, darurile dintru INCEPUT in opera de reintregire.

Cartile din lumina vin cand e de dorit sa vina spre binele noastru suprem iar noi oamenii suntem doar canale. In bucuria clipei am vazut urmatoarele carti si am multumit inainte ca sa fii inceput vreuna.

In timp ce scriam acest articol il intrebam pe Fiul daca am voie sa spun atat de multe despre ceea ce am trait ….si in dragul lui cel mare mi-a soptit….Imparatia este Aici. Vorba sincera va creste si va inmulteste pe toti. Aceasta inseamna A IMPARTASI. Cuvantul dintru lumina, dezleaga, miruieste, hraneste. Vorbiti despre ceea ce traiti, ca impreuna sa fiti UNUL.