Poate ca va doriti unul sau mai multi copiii care sa va semene poate ca tanjiti ca cineva sa va poarte numele poate ca va asteptati ca micutii sa va urmeze zborul.

Abandonati pentru o clipa aceste atasamente si priviti cu ochii sufletului copiii care vin catre voi adusi de aripa destinului. Ce vor sa va spuna? Care este rostul lor pe harta voastra?Ce se scrie pe filele interioare?

Toti copiii sunt ai nostri. Ei vin sa ne limpezeasca sufletele in taina unimii.

Dupa anul 2000 zamolxienii, graalienii si ramanezii au ales in corp fizic sau nonfizic sa ne fie Indrumatori, Prieteni, Lideri.

In triunghiul lor s-a activat Graalul care Suntem, Sfera Initiala, Noul Pamant desfacand pe cerul interior, tainele acestor vremuri. Copiii nostri fac Marea Translatie, dezvaluind Lumii, Puterea care Suntem in Impreuna-Unul.

Acolo unde sunt multi copiii veti vedea schimbare, accelerare, rod.

Pe harta Ramaniei, noii copiii descriu un cerc alb inauntrul careia se afla un triunghi luminos care are un Centru Emitent Radiant. Ei aduc in pliul acestor clipe, Intregirea-Unimea-Impreuna suntem Una.

Sferele care suntem incep sa emita permitand Spiralei Marii Schimbari sa porneasca in 12 12 2012 de Aici in reteaua Noului Pamant in toate Triunghiurile Trezitoare-Translatoare care descriu harta energetica a planetei.

Copiii nostri ridica bagheta aici in centrul NOII LUMI.

Prin ei ne recunoastem ca Fii ai Domnului si Impreuna-Una.

Graalienii ne deschid portile ajutandu-ne sa comunicam in triunghiurile trezitoare-translatoare cu alte civilizatii, ei configureaza portaluri si mosesc trecerile, zamolxienii pregatesc viitorii lideri conectivi-intelepti si initiati care vor conduce ca un Sfat, lumea iar ramanezii ne ajuta sa stralucim in darurile, harurile, potentele noastre amntindu-ne ca Sori suntem si Impreuna-Una.

Nu va mai topiti entuziasmul in faptul ca nu aveti acum un copil al vostru. Copiii nostri sunt pentru toti, izvor de viata, minune, revelatie, contopire.

In Templul Unimii ei sunt cei care invita famiile de lumina de pretutindeni sa-si dea mana, sa se imbratiseze, sa si deschida in energia cele de-a doua veniri, plinul, rodul, iubirea.

De multe ori scriu cu ei, construiesc ateliere cu ei, mosesc initieri cu ei. Sunt coplesita de Puterea lor pentru le vad lucrarea de lumina si inteleg cat de  binecuvantati suntem ca au ales sa ne ajute deschizand impreuna cu noi contractele dintru Inceput de Altadata din Acum si dezvaluind in acest final-initial, bucuria de a fi Totul si Impreuna-Una.

Nu mai cautati cutrenure, transformari radicale, inundatii, disparitii, tragedii. Totul se rescrie odata cu alegerile noastre. Turnurile noastre interioare se prabusesc si ele au nevoie se fie reconstruite pe piloni de lumina, cu geamuri rotunde si usi ca niste sori.

Copiii nostri mosesc pentru noi in aceste vremuri o trecere cat mai blanda, cu ceata putina si zgomot micut.

Ei sunt cei care cu multa blandete, iubire, frumusete ne invita la asezari in paradigme noi, lucrari de lumina,  si revarsari de sens, prin care toti stralucim in Impreuna-Una.

Dupa cum stiti frecventaom, cartea aparuta in ed vidia si toate atelierele sunt nasteri in triunghiurile descrise de Camelia Ra( numele meu dintru adevar) -Stefan-Trinitatea care Suntem, Sarra-Maria Magdalena-Isus, Sarra-Camelia Ra-Familia Divina, Stefan-Sarra-Eu Sunt, Sarra-Stefan-Famillile de lumina, Zamolxieni-Graalieni-Ramanezi, Fii Domnului-Cavalerii Luminii-Unimea.

Priviti cu ochii sufletului acesti copiii. Ei sunt Noi si Impreuna-Una!

Va invit pe 12 12 la ora 19 la Omra, Occidentului nr 11 sa lucram cu Noii Copiii si pe 20 12, ora 19  in ceainaria Serendipity sa intram impreuna cu ei in Templul Unimii.