Am intalnit multe mame care asociaza despartirea de partenerul lor cu venirea copilului considerand aterizarea micutului ca fiind una din cauzele care au declansat nemultumiri, frustrari, probleme.

Nu ei va scufunda povestea ci doar aduc provocarile care dezvaluie temele cuplului.

Daca pana atunci confortul a mangaiat formele parteneriatului,  ei bine odata cu venirea lor, Contractul Spiritual al Cuplului se dezvaluie si Taina Recunoasterii de Sine incepe sa glasuiasca.

Ceea ce numiti dezintegrari, furtuni, neintelegeri sunt doar activari ale Minunii care sunteti pentru a straluci in Impreuna-Una.

Copiii sunt cei care ridica Cortina intr-un spectacol in care Dirijorul este invizibil iar partenerii au nevoie sa-si reaminteasca partitura, rolul si sa dea stralucire fiecarui act.

Le multumesc tuturor Copiiilor pentru aceasta lucrare prin care isi scot parintii din barlog, isi perpelesc bunicii in focul intrebarilor, isi scutura nasii, dezvaluind in Unime, Frumusetea care Suntem, Bucuria, Dragul de Tot si Toate.

Fara ei, somnul ar fi fara culoare si valsul fara cantec.

Cand stau in preajma SarRei, toate adancurile mi se reveleaza si toti muntii imi soptesc. Si stiu in Cerurile Interioare ca Soarele Interior nu va straluci fara bucuria de a transforma prapastia in varf si adancirea in Sens.

Atunci cand ma aflu in preajma lui Stefan, imi simt toate potentialitatile pregatite sa se desfaca, Clarul e puternic si Totul imi vorbeste.

Sunt o cascada micutii nostri insa nu va opriti in viteza stropilor si in faptul ca v-ati pierdut pentru o clipa sub imensitati ci contemplati aceasta bucurie, frumusete, dragoste si veti simti cum prin ei vine si Indrumarea pentru pasii urmatori.