Ma tot intrebam de ce uneori in week-end mananc foarte mult, corpul intuitiv se dezactiveaza, ma simt inbuibata cu lucruri pitice, nemultumirea imi da tarcoale, lucrarea mea subtila aproape ca nu exista iar eu sunt foarte putin prezenta pentru mine si ceilalti.

 Din aproape in aproape am descoperit triunghiul limitativ care imi modifica comportamentele: neiubire-neiertare-neincredere. E o pantera mai veche care insa nu mai putea scapa vederii interioare.

 Cum in acest week-end nu m-am apucat sa lucrez imediat, toate comportamentele celor dragi mi-au aparut ca fiind nesatisfacatoare iar fiica mea (care este un spirit batran si foarte drag si care imi traduce foarte simplu, toate neinvatatele) a gasit sa-mi spuna ca e de dorit sa ma ocup de neiubire,-vomitand si manifestand in exterior o mare suferinta.

 M-am intrebat ce a mancat, unde am gresit in ingrijire apoi cerand lamuriri de la ingerasii mei am primit raspunsul. Triunghiul tau limitativ a fost exprimat de Sarra.Mediteaza.

 Am privit cu atentie si am descoperit in vechea retea nodul pe care il facusem in mai multe vieti, care imi aducea tristete, nefericire si frustrare, mototolindu-mi relatiile cu cei dragi.

M-am uitat si in noua retea si am vazut cum triunghiul limitativ se transformase in poarta eliberatoare. Lucrarea aceasta era in mare parte facuta de Sarra si doar un pic de mine.

 Am inteles inca o data misiunea acestor copiii, luminosi si altfel: sa ne ajuta sa translatam, construind odata cu noi, NOUL CAMP SINAPTIC.

Iti multumesc draga mea! Nadajduiesc sa decriptez cat mai repede mesaje tale legate de neinvatatele mele in asa fel incat tu sa nu mai suferi!