Cu Voia Ta Dintru Inceput sunt cu tine TATA, UNUL!

Cu Voia Ta Dintru Inceput sunt iubire, frumusete, plin!

Sunt SENS si MINUNE si AICI CU TINE, TATA,-EU DEVIN!

In aceste timpuri de revelatie si transformare, cand ne intalnim cu toate lectiile de ALTADATA si din ACUM, pentru a le transforma in daruri si a face apoi salturi de intelegere, e important sa stim ca putem accesa contractele spirituale facute si le putem rescrie. Este ceea ce vom face si la seminarul conectiv Viitoruri posibile si Materializari de joi 7 octombrie.

 Persoanele initiate pe NOUL PAMANT, SFANTUL GRAAL, SFERA INITIALA, ENERGIILE KOGAYONULUI, isi vor acorda mai usor fiinta de lumina la aceasta frecventa, scriind cu ingerii lor, in dragul CERURILOR, un nou viitor.

E important sa incepeti cu ALEG SA fiecare propozitie ascultandu-va sufletul si spiritul, stapanii casei, in acesta redefinire a voastra.

 Daca nu puteti ajunge la seminarul de joi sau la NOUL PAMANT in noiembrie, asezati-va confortabil pe o canapea, puneti-va o muzica suava, spuneti o rugaciune care va este draga si apoi incepeti sa va faceti iertarile cu multa sinceritate si smerenie direct la SFANTA TREIME, curgand astfel inspre centrul vostru divin cu CERURILE APROAPE, in taina regasirii, asezarii, intregirii. Dupa ce ati curatat sufletelul si lacrima a sters si ultimul of, rugati entitatile de lumina care trebuie, vor si pot sa va ajute sa rescrieti contractul vostru spiritual referitor la aceasta intrupare. Veti simti ca frazele vor tasni, lesne, curgand, miruind si tamaduind fiecare palier de viata. Si cineva cu penelul de lumina intr-o carte aurie va desena o viata de bucurie, frumusete, implinire, drag si avant.

E important sa va faceti iertarile fata de toate sistemele vii si lucrurile fara viata, fata de trecut si viitor, inceput si final, ACUM si ALTADATA, fata de bani, sex, iubire, barbati, femei, frumusete, fericire, liniste, bucurie, implinire. Curatand aceste vaste teritorii ale fiintarii, ingerasii vostrii se vor intoarce ACASA, in structuri si va vor ajuta sa elevati, intelegand, actionand, integrand.

 Marele SENS ne este revelat prin aceasta rescriere si in taina intalnirii cu SINELE DIVIN, vom sti ca IMPARATIA ESTE AICI si IMPREUNA suntem UNUL.

 Fiecare fraza din noul contract va desfunda si activa noi potente, daruri, haruri. Cereti si vi se va da. In banca divina totul este posibil si nu pe credit ci pe merit iar marturisirea voastra, cautarea voastra sincera si smerita, iubirea voastra va deschide aceasta POARTA a invierii  ca fiinte de lumina ce-si recunosc si manifesta intregul potential.

 Aceasta reasezare a vietilor voastre va va ajuta sa vedeti cu ochii sufletului NOUA ROMANIE si NOUL PAMANT deschizand un nou registru evolutiv, treziti, conectati, intregiti.  

 Veti primi confirmarea ca aceste contracte s-au rescris prin intermediul visului, insight-ului, prin coincidente binecuvantate, usurinta cu care veti vedea si  materializa, prin toate schimbarile care vor binecuvanta inaintarea voastra.

 In vers divin, totul poate fi rescris si asftel intru Inceput, noi suntem UNUL.