Contractele noastre Initiale se desfac din aproape in aproape reveland in Triunghiul Recunoastere de Sine-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit, Minunea care Suntem.

Ele sunt formate din configuratii geometrice in simbolul Impreuna suntem Unul, putand fi rasfoite in energia lui Unu. Aceste calauze in elevarea noastra ne ajuta sa facem micile si marile treceri, cu mare bucurie-frumusete-drag.

Aceste contracte in care noi am stipulat temele pe care le aveam de absolvit in unul sau mai multe cicluri evolutive, ne dezvaluie in acest an de bilant, Puterea care Suntem.

Mandalele numerologice sau coloristice pe care le desenati conectat sau pe care vi le ofer fata in fata in bucuria regasirii sunt aspecte din Contractele Voastre si ele vorbesc despre lectii, daruri si salturi de intelegere.

Contractele dintru Inceput ne arata Cine Suntem cele specifice fiecarui Ciclu Evolutiv, ne dezvaluie Puterea, Cunoasterea, Darurile de Altadata iar cele din Acum, unesc toate aceste aspecte, reveland Unul.

Cele trei cercuri se suprapun si in Gratia acestor vremuri, recunoastem OMUL INDUMNEZEIT.

Daca rasfoiti conectat articolele de pe www.frecventaom.ro veti descoperi in simbolul Impreuna suntem Unul, propriile Contracte.

Si daca nu s-au activat desenati cu lumina un cerc cu un punct in mijloc si medidati asupra sensului vostru in acest Univers.

Toate varfurile voastre isi dau mana ACUM pe SPIRALA INALTARII pentru a face MAREA TRANSLATIE.

A sti se uneste cu A face si A fi in Minunea lui Impreuna-Unul!