Activam Recunostinta-Reamintirea-Recunoasterea. Imbratisam Minunea care Sunteti in bucuria lui Impreuna-Unul.

In triunghiul Recunoastere-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit, asezam intuitiile, chemarile, imaginile, mesajele pe care le-ati primit in pelerinajul Alunis-Bozioru-Colti sau de la inceputul anului si pana acum.

Deschidem Scoala lui Zamolxe, Templul lui Melchisedec cu o mica spovedanie facuta in acesti termeni

Recunosc ca manifest invidie fata de persoanele casatorite
Sunt Una cu Iubirea
Recunosc ca am suparari fata de mama, sora si cumnatul meu
Sunt Una cu Bucuria, Frumusetea, Recunostinta
Recunosc ca am nedreptatit-o pe colega mea
Sunt Una cu Dreptatea
Recunosc ca spun cuvinte urate, sunt agresiv, ii bat pe cei foarte apropiati mie
Sunt una cu Bunavointa, Generozitatea, Caldura.
s.a.

Exista vreo cifra care v-a aparut frecvent in acest an sau in pelerinajul din M-tii Buzaului?sau un cuvant? sau o mantra? sau o litera?
O vom aseza in triunghiul Recunoastere de Sine-Sfera care Suntem-Omul-Indumnezeit. Vom aprinde lumanarele si vom ruga ghizii sa ne arate care este rostul, semnificatia simbolului care se repeta.

Vom desena mandala numerologica si vom adauga anul 2012 astfel, primul 2 deschide triunghiul, baza lui si se aduna cu cifra mintii, 0 se aduna cu cifra spiritului, 1 se aduna cu cifra inimii si 2 se aduna cu cifra sufletului. Vom face acest exercitiu maine la seminarul din ceainaria Serendipity.

Care este Rostul Nostru pe harta acestui AN?

Vom activa acest triunghi in Noul Bucuresti, Noua Romanie, Noul Pamant.

Acordaj Sfera Initiala. Vom dezlega cunoasterea, puterea, darurile dintru Inceput, de Altadata, din Acum vom imbratisa Puterea care Suntem, vom lucra in reteaua Noului Pamant.

Vom deschide Contractele Initiale, cele corespunzatoare fiecarui Ciclu Evolutiv si cel pe care l-am agreat pentru aceasta viata si vom inchide lectiile in Sunt Una cu Iubirea, Sunt Una cu Rabdarea, Sunt Una cu cu Bucuria, Sunt Una cu Frumusetea s.a.

In Triunghiul Recunoastere-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit vom aseza daruri pentru pamanteni dar si pentru nepamanateni in Impreuna-Unul

Va invit maine la 19 15 in ceainaria Serendipity sa dezvaluim in unime, Minunea care Suntem.