Am vorbit cu mult drag despre hainele energetice care ne sunt date dupa cum ne onoram temele si marturisim in Unime, darurile.

In puzzle-ul divin pe langa purtatorii de coduri, restauratorii de retea, modelatorii, ghizii, canalele, oameni de legatura, acordorii, traducatorii ai lumilor subtile sunt si configuratorii de porti.

 Pe harta energetica a Ramaniei sunt desenate 144 de borne de Sens si fiecare traitor de Sens in taina recunoasterii de Sine e invitat sa configureze una sau mai multe porti.

Aceste borne de Sens nu sunt doar in spatele unui nume rasunator ex Sarmisegetusa ci sunt si in sate sau orase anodine ex Moreni, Cobadin si ele ne cheama sa le configuram tocmai pentru ca spatiul respectiv sa se deschida, oamenii sa se bucure, locul sa capete Sens, anumite informatii sa iasa la suprafata, triunghiuri energetice sa fie inchise, viul si dragul sa cuprinda intreg arealul, Ramania sa straluceasca si Planeta asemenea.

Ce este o poarta? este un con de lumina, o geometrie armonioasa, un triunghi emitent, o deschidere intre noi si alte civilizatii, o revarsare de sens, o conectare la Divinul din noi, un raspuns al Universului, acces la lumile subtile, Sens si Bucurie.

M-am aflat in acest week-end la Moreni chemata de locul in Sine si de un bun prieten si am fost coplesita de ploaia de sfere roz , mov si albe care au contribuit la aceasta lucrare de lumina, configurarea unei porti. Mai multi frati nonfizici au pus darul lor in aceasta frumoasa poveste, mai multe lumi s-au imbratisat pentru ca in Unime, in aceste rasarituri de aripi, imbratisarea noastra sa prinda Rod si Glasul nostru sa se auda.

Va multumesc dragilor, Fie ca poarta aceasta sa ne ajute pe toti!!!