De luni spirala din piramida mare din TEMPLUL KOGAYOUNULUI si cea din CENTRUL FRECVENTA OM, palpaie, semnalandu-mi micile translatii din 12 12 2010 si 21 10 2010.

Suntem imbratisati de prietenii nostrii galactici si ajutati tot de ei sa integram mesajele acestor salturi.

Priviti-i cu ochii sufletului si veti sti ca Impreuna suntem UNUL.

‘” Aici si Acum las fiinta mea de lumina sa se contopeasca cu a voastra si astfel bucuria regasirii, intregirii, inaltarii e completa.””

 Contractele spirituale individuale, de cuplu si ale tarii acesteia pana in 21 12 2012 e de dorit sa fie sigilate in numele compasiunii, iubirii, intelepciunii, frumusetii pentru ca mutarea pe NOUL PAMANT sa fie completa.

 Daca nu alegem ce ne dorim ( ce profesie, ce daruri, ce valori, ce scop, ce paradigme) vom avea mici sau mari provocari in translatii.

 Meditati asupra acestor „rescrieri ale sensului vostru”Puneti o muzica suava si curgeti. Chemati ingerasii vostrii sa va ajute in rescrierea contractelor individuale, de cuplu, al tarii acesteia. Conectati-va la centrul vostru si veti primi indrumare iar frazele se vor aseza de la SINE.

 TOTUL devine in MAREA CHEMARE.

 Energiile schimbarii, unimii si intregirii sunt cu noi Aici si Acum. Chiar daca traim concomitent in doua filme, alegeti pelicula cea mai frumoasa, si veti simti in APROAPE, O ALTA REALITATE.

 Mergand pe NOUL PAMANT  am vazut ca BORNELE DE SENS sunt locuri pe care nu dai nici o felie de ATENTIE, in POVESTEA VECHE. Sunt intersectii, blocuri, colturi, locuri, care au primit o noua misiune si care zumzaie de lucratori din lumina. AICI s-au activat anumite energii si a inceput lucrarea. Conectata la SIMFONIA CEA MARE, ma intreb in ce fel va pleca ce a mai ramas din vechi……..si aleg sa iau din supa creatiei, varianta cea mai lina, unduitoare, fina.

La cat mai multe alegeri si in vers divin, alaturi ACUM!

.